ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης συνομιλεί με θύμα έμφυλης βίας: «Συζητάμε για την κακοποίηση μιας γυναίκας και πώς καταφέρνει να αποδράσει»

Ο Μητσοτάκης συνομιλεί με θύμα έμφυλης βίας: «Συζητάμε για την κακοποίηση μιας γυναίκας και πώς καταφέρνει να αποδράσει»

πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με θύμα έμφυλης βίας

Με μια γυναίκα, θύμα έμφυλης βίας συνομίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Με το μήνυμα «σπάμε την σιωπή. Σπάμε τα ταμπού. Μιλάμε ανοιχτά για την κακοποίηση» ο πρωθυπουργός συνοδεύει  την ανάρτησή του στα social media. Έχει ανεβάσει το βίντεο με τη συγκλονιστική κατάθεση ψυχής της γυναίκας που βρήκε το κουράγιο και έφυγε από το κακοποιητικό περιβάλλον όπου ζούσε.

«Σήμερα, Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, συζητάμε για την κακοποίηση. Για το πώς τη βιώνει μία γυναίκα, και πώς καταφέρνει να αποδράσει. Αλλά και για τα εργαλεία της Πολιτείας για να τη βοηθήσει να βγει από τον κύκλο της βίας», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).

Σήμερα, Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, συζητάμε για την κακοποίηση. Για το πώς τη βιώνει μία γυναίκα, και πώς καταφέρνει να αποδράσει. Αλλά και για τα εργαλεία της Πολιτείας για να τη βοηθήσει να βγει από τον κύκλο της βίας. https://t.co/X5PuViQVV4

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 25, 2023

Related posts

Τουρκία: Ικανοποίηση από τη συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα F-16 εκφράζει ο Γκιουλέρ

wp-needuser

Μητσοτάκης στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αστέγων: Η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων είναι η επιβράβευση όλης της προσπάθειας που έχετε κάνει

James Rollner

Μητσοτάκης: Ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει – Θα τον αναδείξουμε με έργα

timesadmin

Θεοδωρικάκος: Πρόσθετα κίνητρα για επενδύσεις στην Αλεξανδρούπολη

James Rollner

Ο Σπηλιωτόπουλος αθωώνει Κασσελάκη για τους «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά»: Δεν υπάρχει τοξικότητα, τα νέα παιδιά δεν λένε «το παγωτό αυτό σκοτώνει»;

wp-needuser

Φλωρίδης: Το νέο θεσμικό πλαίσιο επιτρέπει στα θύματα να μιλάνε – Δεν έγινε ξαφνικά βίαιη η κοινωνία

timesadmin