LIFESTYLE

Ο Καλημέρης στο Open και επίσημα – Η ανακοίνωση που άργησε αλλά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ

Media

Καλημέρης

Το ότι ο Τζώνη Καλημέρης θα συνέχιζε στο Open μετά την Barking Well Media ήταν κάτι για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει. Σήμερα η επαγγελματική σχέση  “Καλημέρη-Open” απλά  επισημοποιήθηκε!

Της Νάντιας Ρηγάτου

Λίγες μέρες πριν, η ανακοίνωση της Barkingwell media για το “βελούδινο διαζύγιο” της  με τον Τζώνη Καλημέρη αποτέλεσε το θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές: “Η Barking Well Media και ο Τζώνης Καλημέρης, Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου, ανακοινώνουν από κοινού την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Η Barking Well Media ευχαριστεί θερμά τον Τζώνη Καλημέρη για τη δημιουργική συνεργασία και τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Ομίλου και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια”. 

Την επόμενη μέρα κιόλας όπως είχε αποκαλύψει το enikos.gr ο Τζώνη Καλημέρης βρέθηκε στο Open, μια επίσκεψη που πρόδιδε την μεταγραφή του.

Σήμερα μετά από αρκετό καιρό το Open επιβεβαιώνει τις πληροφορίες και καλωσορίζει επίσημα τον Τζώνη Καλημέρη στο δυναμικό του:

“Το OPEN καλωσορίζει τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Chief Operating Officer) και παράλληλα εντάσσεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού. Ο Τζώνης Καλημέρης, καταξιωμένο στέλεχος με τεράστια εμπειρία σε επιτελικές θέσεις των μεγαλύτερων ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών και βαθιά γνώση της σύγχρονης τηλεοπτικής βιομηχανίας, θα ενισχύσει καθοριστικά τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του σταθμού.”

Related posts

Σταμάτης Γαρδέλης για τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο: Ό,τι έγινε, πέρασε, είμαι καλά και προχωράμε

timesadmin

Μαρία Ναυπλιώτου: Οι ξεχωριστές ευχές στην κολλητή της, Ζέτα Δούκα

timesadmin

My style rocks – Αμίνα Χακίμ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία της

timesadmin

Η Φαίη Σκορδά όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Το βίντεο από τα μαθήματα χορού που μας ενθουσίασε!

timesadmin

Έλντα Πανοπούλου: Ο πατέρας μου, μου είπε «αγάπη μου, δεν είμαστε αιώνιοι» και την επόμενη ημέρα «έφυγε»

timesadmin

Survivor 2024 – Spoiler 14/3: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί

timesadmin