Ο-Γιατρός-–-Β’-κύκλος:-Ένας-δικηγόρος-και-μια-ψυχολόγος-φέρνουν-τα-πάνω-κάτω-στα-νέα-επεισόδια
LIFESTYLE

Ο Γιατρός – Β’ κύκλος: Ένας δικηγόρος και μια ψυχολόγος φέρνουν τα πάνω κάτω στα νέα επεισόδια

Ο Γιατρός – Β’ κύκλος: Ένας δικηγόρος και μια ψυχολόγος φέρνουν τα πάνω κάτω στα νέα επεισόδια

Media

Ο Γιατρός - Β' κύκλος

Ο Γιατρός επιστρέφει στον Alpha με τον δεύτερο κύκλο και το μόνο σίγουρο είναι, πως τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς θα καθηλώσουν το κοινό.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Ανδρέας Βρεττός προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στην εποχή μετά τον κορονοϊό, όπως αντίστοιχα παλιοί και νέοι ήρωες, που θα δούμε στον Β’ κύκλο του σίριαλ.

Ένας δικηγόρος φέρνει τα πάνω κάτω

Ο Αργύρης Σταθάτος είναι ένας δικηγόρος, που μπαίνει στο νοσοκομείο και αναλαμβάνει έναν καθοριστικό ρόλο, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις καινούριες ανάγκες που παρουσιάζονται. «Ο Αργύρης Σταθάτος είναι ο δικηγόρος του διοικητικού συμβουλίου διαχείρισης του δημόσιου νοσοκομείου όπου διαδραματίζεται η ιστορία. Άνθρωπος για τη λύση ευαίσθητων και λεπτών υποθέσεων, παίρνει την εντολή να επαναξιολογήσει το ιατρικό προσωπικό, μετά από μια έντονη κρίση που πέρασε το νοσοκομείο. Με αυτή την αφορμή, θα επιδιώξει την αναβάθμιση και του ιατρικού εξοπλισμού», τονίζει ο Αλέκος Συσσοβίτης, που τον υποδύεται.

Η ψυχολόγος που θα επηρεάσει τη ζωή του Ανδρέα

Η Αντιγόνη Κώνστα είναι μια ψυχολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές και ειδίκευση στο μετα τραυματικό στρες, «Με πολυετή κλινική εμπειρία σε δομές ψυχιατρικής υγείας, συνεργάζομαι και με την κλινική της Μέριμνας, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς, αλλά και στο ιατρικό προσωπικό, όταν αυτό χρειάζεται. Από κοινού θέτουμε με τους ασθενείς θεραπευτικούς στόχους, τους οποίους θέλουμε να πετύχουμε και, αν χρειάζεται, αναδιαμορφώνουμε την ψυχοθεραπεία αναλόγως. Ως κάτοχος πιστοποίησης για ψυχιατρικά τεστ αξιολόγησης της προσωπικότητας και της ψυχικής υγείας του ατόμου, θα μου ζητηθεί να συνδράμω ως ψυχολόγος στην επιτροπή αξιολόγησης για την καταλληλότητα του Βρεττού», επισημαίνει η Έλενα Μεγγρέλη για τον ρόλο της, που θα αποδειχτεί καθοριστικός για το μέλλον του Ανδρέα Βρεττού (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης).

Related posts

Κορινθίου: Το για πάντα είναι στην ψυχή μας και όχι στις συνθήκες, έλεγε πριν έναν χρόνο για τη σχέση της με τον Αϊβάζη

timesadmin

Οι Πανθέοι: Σήμερα το συγκινητικό φινάλε

timesadmin

Γερμανού-Νικόλιζα: Διακοπές στο Βερολίνο! Οι πόζες στα χιόνια, η συναυλία της Μαντόνα & η συνάντηση

timesadmin

Φόνισσα: Η Καραμπέτη κουράστηκε πολύ στα γυρίσματα αλλά «έβαλε πλάτες»

timesadmin

«Σπίτι με το MEGA» με τον Νίκο Μακρόπουλο: Μια αξέχαστη βραδιά με μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και δυνατά συναισθήματα

timesadmin

Γιώργος Μητσικώστας: «Είμαι υπέρ του φυσιολογικού, ένας άντρας με μία γυναίκα»

timesadmin