Ο-αγαπημένος-χυμός-που-μας-καλεί-να-ζήσουμε-πιο-κοντά-στη-φύση
Uncategorized

Ο αγαπημένος χυμός που μας καλεί να ζήσουμε πιο κοντά στη φύση

Ο αγαπημένος χυμός που μας καλεί να ζήσουμε πιο κοντά στη φύση

cover

Ο αγαπημένος χυμός που μας καλεί να ζήσουμε πιο κοντά στη φύση

Ο κόσμος εκεί έξω είναι υπέροχος και η «φυσικά μοναδική» Amita, μας παροτρύνει να τον απολαύσουμε και να ζήσουμε αληθινά, σε αρμονία με τη φύση και με όσα εκείνη προσφέρει.

Sponsored Content

Βρισκόμαστε στην πιο ωραία εποχή του χρόνου, όπου κυριολεκτικά η φύση μας καλεί να ζήσουμε αυθεντικά, μακριά από τους αφόρητους ρυθμούς της πόλης και την πίεση που μας ασκεί η τεχνολογική εξέλιξη. Μας προτρέπει να ακούσουμε την εσωτερική φωνή του εαυτού μας, που διψάει για εμπειρίες που έχουν μέσα τους αγάπη για το περιβάλλον, για τα ζώα, τον άνθρωπο. Που ονειρεύεται απελευθερωτικά ταξίδια και εξορμήσεις στην ύπαιθρο, βουτιές στη θάλασσα και κουβέντες κάτω από τα αστέρια. Άλλωστε, η σχέση μας με τη φύση είναι βασικός παράγοντας για τη διατήρηση της ψυχικής μας υγείας και ευεξίας, καθώς και για τη δημιουργία και ένταση συναισθημάτων όπως η γαλήνη, η ελευθερία και η χαρά. Για αυτό, λογικό είναι να μας λείπει και να αποζητούμε τη σύνδεση μαζί της.

1_2

Ξεκινώντας από αυτά, η αγαπημένη μας Amita δημιούργησε μια συναισθηματική, αλλά και παρακινητική καμπάνια που υμνεί τη φύση και τις ευεργετικές της ιδιότητες, που εμπνέεται από αυτή, σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι παρότι αναγνωρίζουν την αξία της, δεν ζουν κοντά της. Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της, διαπιστώθηκε πως η πλειονότητα των ανθρώπων περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της σε εσωτερικούς χώρους. Μέσα στο σπίτι, σε ένα γραφείο, σε ένα εστιατόριο, στο γυμναστήριο ή σε ένα club. Αυτή είναι η καθημερινότητα για τους πιο πολλούς ανθρώπους. Η έρευνα σε 800 άτομα, ηλικίας 25 – 64 ετών, αποκάλυψε την αποξένωση των Ελλήνων από το φυσικό περιβάλλον, καθώς περνάμε το 83% της ζωής μας «μέσα», μακριά από τη φύση.

Αυτή η διαπίστωση μετατρέπεται από την Amita σε ένα αισιόδοξο κάλεσμα για εναν καλύτερο και πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, για περισσότερη ηρεμία, χαλαρότητα, αλλά και για μια διατροφή που με τη σειρά της θα μας χαρίσει περισσότερη ευεξία. Μας προσκαλεί να γευτούμε τους χυμούς της ζωής και να ζήσουμε αβίαστα πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον. Πιο απλά, όπως αναφέρει το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας «Ο κόσμος εκεί έξω είναι υπέροχος. Απόλαυσέ τον». Έτσι, η Amita γίνεται ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των ανθρώπων και της φύσης.
  

Δικαίως, καθώς η Amita δεν είναι απλώς ο πρώτος ελληνικός συσκευασμένος χυμός που παράγεται στην Ελλάδα από το 1983. Μέχρι και σήμερα παραμένει η πρώτη μάρκα στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, στην κατηγορία του χυμού. Η Amita έχει καθιερωθεί ως ένα πρωτοπόρο brand που διακρίνεται για τη σταθερή ποιότητα των πρώτων υλών του, την προσήλωση στην καινοτομία, αλλά και το ότι είναι «Φυσικά μοναδική». Αντλεί την έμπνευσή της από τη δύναμη και το μεγαλείο της φύσης και τοποθετεί στο επίκεντρό της την αγάπη και τη φροντίδα με την οποία αγκαλιάζει την ελληνική οικογένεια. Είναι κοντά στη φύση, με τις υπέροχες, αγνές και δροσερές γεύσεις της να μας συντροφεύουν εδώ και δεκαετίες. Από φυτικές πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας, που ύστερα από άριστες διαδικασίες παραγωγής φτάνουν στο τραπέζι και γεμίζουν τις στιγμές μας με απολαυστικές γεύσεις.

Ως γνωστόν, η Amita διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, ενώ περιλαμβάνει 100% φυσικούς χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά, σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων, καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις και όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης. Επιπλέον, οι χυμοί της δεν περιέχουν συντηρητικά, ενώ μπορούν να διατηρηθούν εκτός ψυγείου μέχρι το άνοιγμά τους, χάρη στην παστερίωσή τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®. Τώρα μάλιστα, κυκλοφορούν σε νέες, ολοκαίνουριες συσκευασίες, φέρνοντας την ανανέωση που χρειάζεται. 

Για την Amita, η πραγματική επιτυχία της νέας καμπάνιας θα είναι να καταφέρει να κινητοποιήσει τους ανθρώπους να αυξήσουν την επαφή τους με τη φύση – και όχι μόνο να προτιμήσουν τα προϊόντα της στο ράφι. Διότι χρειαζόμαστε περισσότερη φύση στην καθημερινότητά μας. Και η Amita, που από τη γέννησή της εμπνέεται από τη φύση και θέτει την αγάπη και τη φροντίδα στο επίκεντρο, μας το υπενθυμίζει με τον πιο γλαφυρό τρόπο. Την ίδια στιγμή επιζητά να εμπλουτίζει τις ζωές των ανθρώπων, συνδέοντάς τους με όλα τα καλά που η φύση έχει να προσφέρει.

Amita | Wonderful World | Lake

Παρά τις αλλαγές στη ζωή μας, στις συνήθειες μας -ακόμα και στις προσωπικές μας προτιμήσεις-, η γεύση της Amita διατηρείται αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Με την Amita μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η φυσικά μοναδική της γεύση θα μας συντροφεύει για μια ζωή και θα μας προσφέρει την ίδια αίσθηση με εκείνη της πρώτης φοράς που τη δοκιμάσαμε. Αλλά και κάτι ακόμη: Με ένα ποτήρι Amita μπορούμε να απολαύσουμε καλύτερα και πιο ουσιαστικά τον κόσμο εκεί έξω. 41 χρόνια τώρα…  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

-

Η πιο καταστροφική διαταραχή ύπνου που κουράζει και παχαίνει – Το μαρτύριο μιας 62χρονης

Αποκάλυψη σοκ: Ποιος ήταν ο εκβιαστής του Σουμάχερ;

«Μπέβερλι Χιλς»: Δείτε πώς έχουν αλλάξει όλοι - Η απίστευτη ηλικία των «γονιών» της «Μπρέντα» και του «Μπράντον»

Επιστήμονες έλυσαν το μυστήριο γύρω από τον «Κήπο των χταποδιών»: Για ποιο λόγο συγκεντρώνονται στον Ειρηνικό Ωκεανό (vid)

Άδωνις Γεωργιάδης: Γιατί άνοιξε κόντρα με τους ιδιώτες παθολόγους

Οι τηλεοράσεις που κάνουν ρεκόρ πωλήσεων συνδυάζοντας υψηλή τεχνολογία με προσιτή τιμή

Παναγιώτης Γκιώνης: Ο θρύλος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

3

Nόσος Αλτσχάιμερ: Το μυρωδικό που δυναμώνει μυαλό και μνήμη – Το έχουμε όλοι στην κουζίνα μας

Ενα ελληνικό νησί καταφύγιο χαλάρωσης -Απίστευτες παραλίες, μονοπάτια, καλό φαγητό

Δείτε Επίσης

Related posts

Τώρα τα κυριακάτικα πρωινά, γίνονται καλύτερα με efood market και Πρώτο Θέμα

protothema.gr

Συναγερμός για φωτιά στο Νοσοκομείο Δράμας

protothema.gr

Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές τη Δευτέρα

protothema.gr

Ρέθυμνο: Επτά φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισε η αστυνομία

protothema.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον 29χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος στο ΑΤ Ομονοίας: Ήταν στα κρατητήρια με 11 άτομα

protothema.gr

Αθήνα: Είκοσι επτά συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αθήνα

protothema.gr