Οι-ταινίες-που-έρχονται-στις-αίθουσες-την-Πέμπτη-8/8
ΣΙΝΕΜΑ

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 8/8

Γαλλική «έφοδος» με πλήθος τρικολόρ κυκλοφοριών προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Και οι 4 είναι Υπέροχες «Και οι 4 είναι Υπέροχες»

Γαλλική “έφοδος” με πλήθος τρικολόρ κυκλοφοριών προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Και οι 4 είναι Υπέροχες

“Γαμήλια” κομεντί με τις Σούζαν Σαράντον και Μπέτι Μίντλερ. Τρεις φίλες από το κολλέγιο, ταξιδεύουν στο γάμο της κολλητής τους όπου θα είναι παράνυφες. Κατά τη διάρκεια της επανένωσής τους αφυπνίζονται μια σειρά από αποσιωπημένα απωθημένα, σε ένα τρελό σαββατοκύριακο που θα τις κάνει να καταλάβουν ότι αυτά που τις ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τις χωρίζουν.

Ο Διάδοχος

Δράμα γεμάτο σασπένς από τον Ξαβιέ Λεγκράν (“Μετά το Χωρισμό”). Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από έναν επιτυχημένο καλλιτεχνικό διευθυντή οίκου μόδας, ο οποίος καθώς βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του πληροφορείται την απώλεια του πατέρα του. Παρά το γεγονός πως αμφότεροι ήταν αποξενωμένοι για χρόνια, ο άντρας αποφασίζει να αναλάβει τη διαδικασία της ταφής, για αυτό και ταξιδεύει στο Κεμπέκ. Σύντομα, βέβαια, διαπιστώνει πως το πένθος θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα τον απασχολήσει, αφού στο πατρικό του ανακαλύπτει κάτι τόσο σοκαριστικό που ανατρέπει πλήρως τη ζωή του.

Το Κορίτσι των Γενεθλίων

Σκανδιναβικό θρίλερ με φόντο την Καραϊβική. Με αφορμή τα 18α γενέθλια της κόρης της, η Νάνα καλεί εκείνη και την καλύτερη φίλη της σε μια κρουαζιέρα για να τα γιορτάζουν. Ύστερα από μια μεγάλη περίοδο πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισε η σχέση τους, η μητέρα ελπίζει πως έτσι θα επουλωθούν οι μεταξύ τους πληγές. Ωστόσο, το πρώτο κιόλας βράδυ το ταξιδιού, η κόρη εξαφανίζεται για μερικές ώρες και όταν τελικά εντοπίζεται, δεν έχει καμά ανάμνηση για το τι της συνέβη.

Το Γύρισμα

“Ταξική” σινεφίλ κωμωδία του Σεντρίκ Καν. Ένας έμπειρος σκηνοθέτης ξεκινά γυρίσματα για μια ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η οποία αφορά τον αγώνα μιας ομάδας εργατών που μάχεται για να μην κλείσει το εργοστάσιό τους. Σύντομα, όμως, διαπιστώνει πως ο παραγωγός του τού έχει πει ψέματα, οι ηθοποιοί του βιώνουν νευρική κρίση και το συνεργείο είναι σε αναβρασμό. Την ώρα που οι χρηματοδότες απειλούν με αποχώρηση από την παραγωγή, εμφανίζεται ένας νεαρός στον οποίο ο σκηνοθέτης εμπιστεύετεαι τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για όσα συμβαίνουν.

Η Ζαριά

Υβάν Ατάλ σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γκιγιόμ Κανέ σε ερωτικό θρίλερ. Ο Ματιέ είναι ένας πιστός σύζυγος που απολαμβάνει μια φιλήσυχη ζωή δουλεύοντας για λογαριασμό του φίλου του Βενσάν. Μια μέρα, ωστόσο, ερωτεύεται κεραυνοβόλα την ερωμένη του κολλητού του, με αποτέλεσμα να τιναχθούν όλα στον αέρα.

Στα Ίχνη του Δον Κιχώτη

Animation διασκευή των ιστοριών του Θερβάντες. Ο Αλφόνσο Κιχώτης είναι ένα 11χρονο αγόρι με τεράστια φαντασία. Ως απόγονος και νόμιμος κληρονόμος του Δον Κιχώτη, πολεμάει συνεχώς τέρατα τα οποία κανείς άλλος δε μπορεί να δει για να σώσει την πόλη του, τη Λα Μάντσα. Ο μοναδικός του φίλος, ο Πάντσο Πάντσα, μένει ακριβώς δίπλα στο δικό του σπίτι, όμως η φιλία τους είναι κρυφή, μιας και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε διαμάχη. Καθώς μια δυσοίωνη καταιγίδα πλησιάζει τη Λα Μάντσα, ένας μυστήριος επιχειρηματίας ονόματι Καράσκο επισκέπτεται όλα τα σπίτια στην πόλη για να τους πείσει να πουλήσουν τα σπίτια τους και να μετακομίσουν σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών. Τότε οι δύο φίλοι θα πρέπει να αναλάβουν δράση.

Η Πύλη της Κολάσεως

Μία από τις πρώτες επικές έγχρωμες ιαπωνικές ταινίες του 1953. Χρυσός Φοίνικας και Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας για τις απελπισμένες προσπάθειες ενός σαμουράι να κάνει δική του μια παντρεμένη αριστοκράτισσα.

Μαύρη Βροχή

Αντιπολεμικός και βραβευμένος στις Κάννες Σοέι Ιμαμούρα από το 1989. Πέντε χρόνια μετά την καταστροφή της Χιροσίμα, μια οικογένεια που επέζησε από την πυρηνική έκρηξη, αλλά μολύνθηκε από τη ραδιενέργεια, περιμένει με στωικότητα τη στιγμή του τέλους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Full Moon Film Marathon: Ξενύχτι στο Πάρκο

Related posts

Καλαμάτα: Aνοίγει ο χειμερινός κινηματογράφος – Το πρόγραμμα του “Cine Center” (Βίντεο)

timesadmin

Τέσσερις Κόρες: Η ταινία της Κάουτερ Μπεν Χανιά – πρόταση της Τυνησίας για τα Όσκαρ στα σινεμά!

timesadmin

Όλα για τη μητέρα μου: Η συναρπαστική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ ξανά στα σινεμά – Επετειακή επανέκδοση!

protothema.gr

Αποχαιρετώντας οριστικά το Ιντεάλ με επτά τελευταίες προβολές

timesadmin

M3GAN 2.0: Η Ιβάνα Σάκχνο προστέθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας

timesadmin

Επαγγελματίας Υπνοβάτης: Η νέα ταινία του Βασίλη Ραΐση για μια διαφορετική «Πυθία»

wp-needuser