Οι-«μάγοι»-των-f-16-έπαιξαν-μπάσκετ-για-τα-παιδιά-με-καρκίνο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι «μάγοι» των F-16 έπαιξαν μπάσκετ για τα παιδιά με καρκίνο

Οι «μάγοι» των F-16 έπαιξαν μπάσκετ για τα παιδιά με καρκίνο

Είναι οι αφανείς ήρωες. Οι τεχνικοί που συντηρούν και αναβαθμίζουν την ραχοκοκαλιά της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι αποκαλούμενοι κι ως «μάγοι» των F-16 έπαιξαν μπάσκετ, συγκεντρώνοντας χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Με τίτλο «Τρίποντο στη Ζωή», οι τεχνικοί της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) και της αμερικανικής Lockheed Martin που συνεργάζονται στο εργοστάσιο της Τανάγρας για την αναβάθμισης των F-16 σε Viper αλλά και στα προγράμματα αναβάθμισης των P-3 Orion του Πολεμικού Ναυτικού και των C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, έπαιξαν μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι εργασιακές ομάδες μπάσκετ των «δύο» αγωνίστηκαν το Σάββατο 25 Μαϊου στις 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΑΕΝΚ- “Δημήτριος Βικέλας” στην Κηφισιά με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα».

Πρόκειται για έναν ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με πολλή αγάπη προς τα παιδιά εκείνα που δίνουν την δική τους μάχη να αντιμετωπίσουν τις νεοπλασματικές ασθένειες.

Η ενίσχυση του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε με προμήθεια κουπονιών αξίας 5 ευρώ στο χώρο του γηπέδου και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μόνο από την παρουσία του κόσμου, συγκεντρώθηκε το ποσό των 1.200 ευρώ.

Related posts

Συρεγγέλα για την στοχοποίηση της Παναγοπούλου: Οι συγγνώμες δεν καλύπτουν τον «πολακισμό» που κυριεύει τον ΣΥΡΙΖΑ

James Rollner

Αυγενάκης για την διαγραφή του: «Σεβαστή η απόφαση» – Δεν παραδίδει την έδρα του

James Rollner

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν έδειξε το σθένος να συγκρουστεί με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα

James Rollner

Εθνική καμπάνια για τη σχολική βία: Πλατφόρμα για καταγγελίες και πολύ πιο αυστηρές ποινές

timesadmin

Βέμπερ – Μήνυμα στην ηγεσία του VMRO – «Σεβαστείτε τις διατάξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών»

timesadmin

Σύνοδος Κορυφής: Στο επίκεντρο η αναθεώρηση του δημοσιονομικού πλαισίου – Η λύση «πακέτο» που ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

timesadmin