Ξεκίνησε-η-προπώληση-για-το-7ο-Παιδικό-και-Εφηβικό-Διεθνές-Φεστιβάλ-Κινηματογράφου-της-Αθήνας
ΣΙΝΕΜΑ

Ξεκίνησε η προπώληση για το 7ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας

Ήρθε η ώρα για τους σινεφίλ γονείς να κλείσουν θέση στις προβολές που θέλουν να απολαύσουν παρέα με τα παιδιά τους.

Skater Girls «Skater Girls»

Η ώρα που το 7ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας (18-24/11) ξεκινά δεν αργεί, για αυτό και η διοργάνωση έχει ήδη ανοίξει την προπώληση των εισιτηρίων της.

Ο θεσμός επιστρέφει στις αίθουσες του Γαλλικού Ινστιτούτου, του Δαναού, της Κηφισιάς 1 & 2 Cinemax, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με  “ιστορίες πέρα από κάθε φαντασία”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δελτίο τύπου. Αναλυτικότερα: “Με περισσότερες από κάθε φορά μεγάλου μήκους ταινίες, προβολές με ζωντανή μεταγλώττιση, τα αγαπημένα Baby & Me, Μικρά για τα Μικρά και Ζωηροί Φίλοι, αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις μέσα κι έξω από τις αίθουσες, το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2024 υπόσχεται μαγικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους”. Σημειώνεται, επίσης, ότι σύντομα ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών εργαστηρίων που κάθε χρόνο γεμίζουν αστραπιαία. Έπειτα, δε ξεχνάμε να αναφέρουμε πως μέρος των προβολών και των δράσεων του  φεστιβάλ είναι προσβάσιμο σε άτομα στο φάσμα του αυτισμού και παιδιά με ακουστική και οπτική αναπηρία.

Στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα προβολών, όπου υπάρχουν πληφορορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Related posts

Σινεμά πολιτισμός

timesadmin

Trumbo: Ο πιο γνωστός άγνωστο σεναριογράφος του Χόλιγουντ

timesadmin

Άμπερ Χερντ: Επιστρέφει στο σινεμά – Πρωταγωνιστεί στην ταινία «In the Fire»

timesadmin

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών: Ο Σκαρ δεν είναι αυτό που πίστευες – Το trailer για την ταινία Mufasa τους έχει σοκάρει όλους

wp-needuser

Βέροια: «Τραγουδώντας Σινεμά» στο Χώρο Τεχνών με τους Μ. Χατζημανώλη, Στ. Καραγιαννίδη και Π. Ρίστα (10/10)

timesadmin

Megalopolis: Τότε θα δούμε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο όραμα του Φράνσις Φορντ Κόπολα

wp-needuser