Ντόναλντ-Τραμπ:-Είναι-μια-ψεύτικη-και-απαράδεκτη-ταινία,-είπε-για-το-apprentice-–-Τι-απάντησε-ο-σκηνοθέτης
LIFESTYLE

Ντόναλντ Τραμπ: Είναι μια ψεύτικη και απαράδεκτη ταινία, είπε για το Apprentice – Τι απάντησε ο σκηνοθέτης

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέφυγε στον λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο Truth Social για να αποδοκιμάσει το «Apprentice» , τη νέα ταινία του σκηνοθέτη Αλί Αμπάσι που επικεντρώνεται στην άνοδο του Τραμπ ως επιχειρηματία ακινήτων στη Νέα Υόρκη υπό την καθοδήγηση του Ρόι Κον.

Ο Σεμπάστιαν Σταν υποδύεται τον Τραμπ στην ταινία, με τον Τζέρεμι Στρονγκ να πρωταγωνιστεί ως Κον και την υποψήφια για Όσκαρ στο «Borat 2» Μαρία Μπακάλοβα να ενσαρκώνει την πρώτη σύζυγο του Τραμπ, Ιβάνα. Το «Apprentice» έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Οκτωβρίου.

Donald Trump Lashes Out at ‘The Apprentice’ by Calling It a ‘Politically Disgusting Hatchet Job’ Made by ‘Human Scum’; Director Responds: ‘I’m Available to Talk Further’ https://t.co/kyTWINoAv3

— Variety (@Variety) October 14, 2024

«Μια ΨΕΥΤΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ταινία που γράφτηκε για μένα, με τίτλο, “The Apprentice” (έχουν καν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν αυτό το όνομα χωρίς έγκριση;), ελπίζω ότι θα πάει χάλια», έγραψε ο Τραμπ στην ανάρτησή του. «Πρόκειται για μια φτηνή, δυσφημιστική και πολιτικά αηδιαστική δουλειά, που θα βγει λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2024, για να προσπαθήσει να πλήξει το μεγαλύτερο πολιτικό κίνημα στην ιστορία της χώρας μας, το “MAKE AMERICA GREAT AGAIN [σ.σ. Κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά]!”».

«Η πρώην σύζυγός μου, η Ιβάνα, ήταν ένας ευγενικός και υπέροχος άνθρωπος και είχα μια εξαιρετική σχέση μαζί της μέχρι την ημέρα που πέθανε. Ο συγγραφέας αυτού του σωρού σκουπιδιών, ο Γκέιμπ Σέρμαν, ένας άθλιος και ατάλαντος αλήτης, ο οποίος έχει εδώ και καιρό απαξιωθεί ευρέως, το γνώριζε αυτό, αλλά επέλεξε να το αγνοήσει», πρόσθεσε ο Τραμπ. «Είναι τόσο λυπηρό ότι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, όπως οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ελπίζουμε ανεπιτυχή επιχείρηση, επιτρέπεται να λένε και να κάνουν ό, τι θέλουν προκειμένου να πλήξουν ένα Πολιτικό Κίνημα, το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο από τον καθένα μας. MAGA2024!».

Ο Αμπάσι αντιλήφθηκε την αντίδραση του Τραμπ στην ταινία του και εξέδωσε απάντηση στο Χ (πρώην Twitter), γράφοντας: «Ευχαριστούμε που μας απάντησες, Ντόναλντ Τραμπ. Είμαι διαθέσιμος για να μιλήσουμε περαιτέρω, αν θέλετε. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα με πολλές συνεντεύξεις για το “Apprentice”, αλλά ίσως μπορέσω να σας τηλεφωνήσω αύριο».

u4gelx1z3v2MlshdzmBaYJhOopj
Ο Σταν ως Τραμπ στο «Apprentice»

Το «Apprentice» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες τον Μάιο. Λίγο πριν από την προβολή, η καμπάνια του Τραμπ έβγαλε ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο αποκάλεσε την ταινία «σκουπίδι» και «καθαρή μυθοπλασία». Η εκστρατεία απείλησε επίσης με αγωγή.

«Θα καταθέσουμε μήνυση για να αντιμετωπίσουμε τους κατάφωρα ψευδείς ισχυρισμούς αυτών των προσποιητών κινηματογραφιστών», δήλωσε τότε στο Variety ο επικεφαλής εκπρόσωπος της εκστρατείας του Τραμπ, Στίβεν Τσανγκ. «Αυτό το σκουπίδι είναι καθαρή μυθοπλασία που προκαλεί αίσθηση με ψέματα που έχουν εδώ και καιρό καταρριφθεί. Όπως και με τις παράνομες δίκες Μπάιντεν, πρόκειται για εκλογική παρέμβαση από τις ελίτ του Χόλιγουντ, οι οποίες γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα ξαναπάρει τον Λευκό Οίκο και θα νικήσει τον υποψήφιο της επιλογής τους, επειδή τίποτα από όσα έχουν κάνει δεν έχει αποδώσει».

Στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας το επόμενο πρωί, ο Αμπάσι προσφέρθηκε να συναντηθεί προσωπικά με τον Τραμπ και να του προβάλει το «Apprentice».

«Δεν νομίζω απαραίτητα ότι αυτή είναι μια ταινία που θα του άρεσε», δήλωσε τότε ο Αμπάσι. «Δεν νομίζω απαραίτητα ότι θα του άρεσε. Νομίζω ότι θα εκπλαγεί, καταλαβαίνετε; Και όπως έχω ξαναπεί, θα προσφερόμουν να πάω και να τον συναντήσω όπου θέλει και να μιλήσουμε για το πλαίσιο της ταινίας, να κάνουμε μια προβολή και να συζητήσουμε μετά, αν αυτό ενδιαφέρει κάποιον από την εκστρατεία του Τραμπ».Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σκάκι για την επόμενη μέρα: Εκκλησιαστικό Game of thrones σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Τίρανα

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ καταγγέλλει «ομηρία» της αποστολής της Νιγηρίας σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο thetimes|-.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου

Related posts

Παπαδήμα-Μποσταντζόγλου: Έδωσαν κοινή συνέντευξη μαζί με την κόρη τους, Θαλασσινή-«Βροχή» οι ατάκες

timesadmin

Survivor: Δριμύ κατηγορώ για τον Γιάννη Περπατάρη – «Δεν μπορείς να λες σε μία γυναίκα να σου ρίξω ένα χαστούκι»

protothema.gr

Σαρώνει στο Netflix το Blood Coast – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο αστυνομικό δράμα

timesadmin

Eurovision 2024: Σάλος με τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό – Ποιες χώρες το θέλουν εκτός;

timesadmin

Ευλαμπία Ρέβη: «Δεν άντεξα εκείνη την ώρα και “έσπασα”»

timesadmin

Survivor 2024: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

wp-needuser