Ντούα-Λίπα:-viral-έγινε-το-παράξενο-ποτό-της-–-Δίχασε-τους-θαυμαστές-της
LIFESTYLE

Ντούα Λίπα: Viral έγινε το παράξενο ποτό της – Δίχασε τους θαυμαστές της

Πέρα από τη μουσική της, η Ντούα Λίπα θέλει κατά καιρούς να μοιράζεται και συνταγές φαγητών και ποτών με τους εκατομμύρια θαυμαστές της. Αυτή τη φορά, όμως, το ιδιαίτερο ποτό της προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Η 29χρονη τραγουδίστρια έγινε viral, όταν αποκάλυψε στον κόσμο τη μυστική συνταγή της για το πώς της αρέσει να πίνει την κόκα κόλα διαίτης.

Η σταρ δίχασε, καθώς αποφάσισε να προσθέσει μια δόση τόσο από πίκλες όσο και από χυμό από πιπεριές χαλαπένιο στο αναψυκτικό της.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok για να μοιραστεί τον περίεργο συνδυασμό ξεκίνησε, λέγοντας: «Βήμα πρώτο, κόκα κόλα διαίτης και μετά χυμός πίκλας, μετά δύο πίκλες». Αλλά δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η τραγουδίστρια έπιασε το δοχείο με τις πιπεριές χαλαπένιο: «Και μετά λίγη σάλτσα χαλαπένιο. Μετά μερικά χαλαπένιος». Φτιάχνοντας το ιδιαίτερο ποτό, σχολίασε: «Όλοι με κοιτάζουν. Η κυρία στο πίσω κάθισμα λέει “Τι στο διά*λο κάνει;”».

Δείτε το βίντεο

Οι φίλοι της Ντούα δοκίμασαν το ποτό και φαίνεται ότι είχαν διαφορετικές απόψεις.Ωστόσο, η ίδια η τραγουδίστρια δεν απογοητεύτηκε, καθώς ήπιε μια γουλιά και φαίνεται να απολαμβάνει το παράξενο αναψυκτικό της.

Η Ντούα άφησε τους θαυμαστές της να απορούν με τη συνταγή, καθώς ένας αστειεύτηκε: «Οι γευστικοί μου κάλυκες θα μου έκαναν μήνυση αν το δοκίμαζα αυτό».

Ένας άλλος σχολίασε: «Αυτό είναι το πιο κακό πράγμα που έχω δει ποτέ.». «Μμμμμ……. Ενδιαφέρων συνδυασμός», είπε ένα τρίτο άτομο.

Ένας διαφορετικός λογαριασμός ρώτησε: «Ντούα είναι αυτό μια φάρσα;», ενώ ένα άτομο σχολίασε ένα emoji με άρρωστο πρόσωπο.

Παρόλα αυτά, μερικοί θαυμαστές δήλωσαν περίεργοι καθώς έγραψαν: «Δεν είμαι σίγουρος πώς αισθάνομαι γι’ αυτό. Αλλά είμαι ανοιχτός στο να δοκιμάζω νέα πράγματα». «Πίνω ό,τι μου δώσει η Ντούα Λίπα», «Εντάξει σημειώνεται», «φαίνεται περίεργο αλλά με ιντριγκάρει», ήταν μερικά ακόμα σχόλια.

Εντωμεταξύ, ορισμένοι θαυμαστές ήθελαν να δοκιμάσουν το ποτό και οι ίδιοι και μοιράστηκαν τη θετική τους εντύπωση: «Ουάου, καταπληκτικό», «αυτό το βίντεο άλλαξε τη ζωή μου», «Εντάξει, μου κίνησε την περιέργεια»,

«Το λατρεύω αυτό ένας τεράστιος θαυμαστής», «Αυτό είναι ό,τι θα μπορούσα να ζητήσω ως λάτρης της πίκλας και της πιπεριάς χαλαπένιο», σημείωσαν άλλα άτομα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανικός στη Φλόριντα για τον Μίλτον: Περιμένουν πάνω από 5 μέτρα ύψος νερού – Δραματικές εικόνες από την εκκένωση

Σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: 24χρονη διαιτητής κατηγορείται για sex tape με 61χρονο παρατηρητή διαιτησίας

To σέξι βίντεο της Πάρις Χίλτον που τρέλανε την Λόρεν Σάντσεζ και άρεσε στην Τζέσικα Άλμπα

Related posts

Ευρυδίκη: «Το ‘Ζάρι’ δεν είναι στα ακούσματά μου – Δεν είμαι η κατάλληλη για να δώσω συμβουλές για τη Eurovision»

timesadmin

Survivor 2024 – Τελικός: Ο «διπλοκουπάτος» Σάκης Κατσούλης έκανε την εμφάνισή του στο Άλσος Βεΐκου

timesadmin

Ψυχοκόρες: Ο Τύπος «χτυπά» τη Μάγια – Όσα θα δούμε την Τρίτη, 7 Μαΐου

James Rollner

Eurovision 2024: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Κύπρος με την 17χρονη Silia Kapsis

protothema.gr

Φόνοι Στο Καμπαναριό – Ρένια Λουιζίδου: «Το φινάλε της σειράς δεν το είχε σκεφτεί κανένας μας, είναι μεγάλη ανατροπή»

timesadmin

Ράιαν Γκόσλινγκ: Γίνεται αστροναύτης για να σώσει τη Γη σε νέα ταινία

timesadmin