AYTOKINHTO

Ντοκιμαντέρ της F1 με τον Keanu Reeves: Πότε κυκλοφορεί και πού θα το δεις

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για την F1 με θέμα την Brawn GP και παρουσιαστή τον Keanu Reeves και θα είναι σε συνδρομητική πλατφόρμα

Top Gear TEAM

Keanu Reeves Ντοκιμαντέρ Disney + Brawn GP

Στις 15 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το Brawn: The impossible Formula 1 story στο Disney+. Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ γύρω από την Formula 1 και όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς για την Brawn GP και το πρωτάθλημα του 2009 που κατέκτησε ο Jenson Button

Το ντοκιμαντέρ είναι σειράς τεσσάρων επεισοδίων, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα στο δίκτυο από τις 15 Νοεμβρίου και θα τα παρουσιάζει ο Keanu Reeves. 

Keanu Reeves Ντοκιμαντέρ Disney Plus Brawn GP

Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με διάφορους βασικούς πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων ο ίδιος ο Brawn, οι οδηγοί Jenson Button και Rubens Barrichello, ο τεχνικός διευθυντής Nick Fry καθώς και ο Christian Horner της Red Bull, ο κύριος αντίπαλος του Brawn το 2009.

Keanu Reeves Ντοκιμαντέρ Disney Plus Brawn GP

Αν δεν θυμάσαι για τι ακριβώς μιλάμε ή δεν έχεις ιδέα ούτως ή άλλως, να σου πούμε πως το 2009 η Honda είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την F1 όπου συμμετείχε με δικό της κινητήρα και σασί, από το 2000.

Οι προσπάθειες να πουλήσει την ομάδα και τον εξοπλισμό αποδείχτηκαν άκαρπες, έτσι ανέλαβε ο Ross Brawn να συνεχίσει το έργο του, καθώς το 2008 ήταν διευθυντής της Honda Racing F1

Keanu Reeves Ντοκιμαντέρ Disney + Brawn GP

Ο Βρετανός αγόρασε τα πάντα εκτός από τους κινητήρες για ένα συμβολικό ποσό και  εξασφάλισε τα μηχανικά σύνολα της Mercedes. Η RA109, το μονοθέσιο του 209, ήταν ήδη έτοιμο από την προηγούμενη περίοδο και αποδείχτηκε το ταχύτερο, δίνοντας την δυνατότητα στον Jenson Button να κατακτήσει τον μοναδικό τίτλο της καριέρας του και να δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες cinderella stories στην ιστορία της Formula 1. 

Keanu Reeves Ντοκιμαντέρ Disney Plus Brawn GP

Η συνέχεια εκείνης της ομάδας είναι ουσιαστικά η Mercedes που γνωρίζουμε σήμερα με τους οκτώ συνεχόμενους τίτλους και την κυριαρχία του Lewis Hamilton. 

Related posts

Σε ποια χώρα η Audi επενδύει 1 δισ. ευρώ για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

timesadmin

Ταινία Ferrari: Ο Piero Ferrari αποκαλύπτει πόσο αληθινή είναι

timesadmin

Στην Ελλάδα το νέο scooter Daytona ARES 125 GT-τιμή κάτω από 3.000 ευρώ

James Rollner

Η BYD έχει 9 στα 10 αυτοκίνητα στη λίστα με τις κορυφαίες πωλήσεις

protothema.gr

Τα 9 καλύτερα πρωτότυπα supercars της δεκαετίας 1990

protothema.gr

Πόσο πιο πολύ ρυπαίνει ένα υβριδικό από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο

James Rollner