Ντένια-Αγαλιανού:-Μίλησε-για-τη-ζωή-της-ως-ηθοποιός-στο-Μεξικό-–-Σε-μια-μέρα-έβγαλα-τα-έξοδα-τριών-μηνών
LIFESTYLE

Ντένια Αγαλιανού: Μίλησε για τη ζωή της ως ηθοποιός στο Μεξικό – Σε μια μέρα έβγαλα τα έξοδα τριών μηνών

Η Ντένια Αγαλιανού, το μοντέλο που είχε εμφανιστεί στο GNTM, εργάζεται πλέον ως ηθοποιός στο Μεξικό και μίλησε για τη νέα ζωή της.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι η κρίση στην Ελλάδα ήταν αυτή που την έκανε να εγκαταλείψει τη χώρα και να πάει στο Μεξικό. Επίσης, σχολίασε ότι φοβόταν αρχικά να πάει στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, αλλά μια φίλη της την έπεισε. 

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όταν ήμουν στο Next Top Model γνώρισα μια απίστευτη κοπέλα, την Ιωάννα την Τέντη, και μου μίλησε για την Τουρκία, είχε μια καριέρα εκεί. Γίναμε φίλες, κάναμε παρέα στην Τουρκία και ξεκίνησε η πορεία μου εκεί. Για δύο περίπου χρόνια πηγαινοερχόμουν συνέχεια. Πρέπει να ήμουν 19-20 χρονών. Μια φίλη στην Τουρκία μου μίλησε για το Μεξικό και με προσκάλεσε εκεί».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4wy9hs3f3c1)

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή δεν ήθελα να μείνω άλλο, είχα ετοιμάσει τις βαλίτσες μου και η παραγωγή μου είπε: όταν έρθει η ώρα σου, θα φύγεις. Εκεί γνώρισα την Ιωάννα την Τέντη και μου μίλησε για την Τουρκία, είχε μια καριέρα εκεί. Γίναμε φίλες, κάναμε παρέα στην Τουρκία και ξεκίνησε η πορεία μου εκεί. Για δύο περίπου χρόνια πηγαινοερχόμουν συνέχεια. Μια φίλη στην Τουρκία μου μίλησε για το Μεξικό και με προσκάλεσε εκεί».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4wy9pr53829)

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Έφυγα το 2013 στο Μεξικό για τρεις μήνες. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, είχα πάρα πολλές φοβίες, νόμιζα ότι θα με απαγάγουν. Δεν είχα κινητό, δεν μιλούσα τη γλώσσα. Από την πρώτη μέρα κατάφερα να καλύψω τα έξοδά μου για τρεις μήνες. Πήγα σε ένα κάστινγκ για διαφημίσεις αλλά δεν με βοηθούσε. Οπότε μια κοπέλα με γνώρισε στον ατζέντη της. Έπρεπε να μάθω ισπανικά σε τρεις μήνες. Είδα όλες τις γνωστές σαπουνόπερες από την αρχή. Είμαι αυτοδίδακτη».

Επίσης, σχολίασε: «Ανέβασα μία φωτογραφία και έγραψα “η χώρα μου” και μου έγραφαν όλοι από κάτω: δεν ξέραμε ότι είσαι από την Ελλάδα. Πλέον μου δίνουν ρόλους Μεξικανής. Υπήρχαν άνθρωποι που μου έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέοι κανόνες για τα φιλοδωρήματα: Τι γλιτώνει ο εργαζόμενος και πώς θα ελέγχεται ο επιχειρηματίας

Η εκπληκτική μεταμόρφωσή του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για την θεατρική παράσταση «Η Φάλαινα» – Δείτε φωτογραφίες

Αταμάν για την ήττα στη Γαλλία: «Πρώτη φορά βλέπω αυτό το μπάσκετ στη EuroLeague»

Related posts

Σταύρος Φωτιάδης: Ο άλλοτε κολλητός φίλος του Καρρά αποκαλύπτει: «Αυτό ήταν το όνειρο του Βασίλη»

timesadmin

Σασμός: Η Βασιλική είναι έτοιμη να γεννήσει, ενώ ο Ρούσσος έρχεται αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος

James Rollner

Extra σπάνιο: Όταν η έφηβη Ελένη Μενεγάκη πόζαρε μπροστά στο δέντρο αγκαλιά με τον αδελφό της

timesadmin

Λάκης Τζορντανέλλι: «500 άτομα σήκωσαν το αυτοκίνητό μου μαζί με μένα»

timesadmin

Σπυροπούλου: Στην παιδική χαρά με τον γιο της – Το baby swimming & οι τρυφερές στιγμές

timesadmin

The Chase: Το «Γεράκι» αποκάλυψε το κόλπο που έκανε σε έναν παίκτη και τον οδήγησε στη λάθος απάντηση

timesadmin