AYTOKINHTO

Νέο leasing “Subscription” για Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery

Οι εταιρείες Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης μοντέλων τους χωρίς μακροχρόνια δέσμευση, μέσω της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας “Subscription”.

Top Gear TEAM

JLR

To νέο συνδρομητικό πρόγραμμα “Subscription” των εταιρειών JaguarRange Rover, Defender και Discovery, όπου στην ελληνική αγορά αντιπροσωπεύονται από τον όμιλο επιχειρήσεων Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, δεν απαιτεί μακροχρόνια δέσμευση.

Αντιθέτως, προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία από ένα παραδοσιακό πρόγραμμα leasing καθώς ορίζεται μια σταθερή μηνιαία δόση για μια περίοδο από 3 έως 24 μήνες που καλύπτει – για το επιλεγόμενο διάστημα – όλα τα έξοδα όπως ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, συντήρηση, αλλαγή ελαστικών ή φθορές.

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Ουσιαστικά το μόνο που θα κληθεί να πληρώσει ο χρήστης της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι τα καύσιμα ή το κόστος φόρτισης – αν πρόκειται για κάποιο ηλεκτρικό μοντέλο ή επαναφορτιζόμενο υβριδικό. Αξίζει να σημειωθεί πως, ο χρήστης μπορεί να λήξει το συμβόλαιό του νωρίτερα από την περίοδο που είχε υπογράψει, αρκεί να ενημερώσει 3 μήνες νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία λήξης του συμβολαίου.

Η νέα υπηρεσία “Subscription” είναι επίσης χρήσιμη για περιπτώσεις στελεχών εταιρειών που καλούνται να εργαστούν στην Ελλάδα για περιορισμένο χρονικό διάστημα μικρότερο από αυτό που συναντάμε στις παραδοσιακές χρονομισθώσεις.

Jaguar i-Pace

H ηλεκτρική Jaguar I-Pace

Αποτελεί δε, μια εξαιρετική επιλογή για όποιον δεν είναι απολύτως σίγουρος αν το αυτοκίνητο που σκέφτεται να αποκτήσει καλύπτει τις απαιτήσεις του και θέλει να δοκιμάσει διαφορετικά μοντέλα, πριν προβεί στην αγορά εκείνου που θα ικανοποιεί τις ανάγκες του.

Defender

Σειρά Defender

Αξίζει λοιπόν να βιώσετε την απόλαυση της χρήσης ενός μοντέλου της Jaguar, Range Rover, Defender ή Discovery χωρίς μακροχρόνια δέσμευση και με σταθερή μηνιαία δόση που περιλαμβάνει όλα τα έξοδα ελέγχων, συντήρησης και ασφάλισης επιλέγοντας το νέο πρόγραμμα “Subscription”. Απολαύστε άμεσα την κινητικότητα υψηλού επιπέδου που προσφέρει η νέα υπηρεσία της εταιρείας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Related posts

Tesla τρακάρει άλλο Tesla και τα καταγράφει σε video τρίτο Tesla

timesadmin

Οδηγούμε το απόλυτο Suzuki Jimny της Twisted-έχει και turbo

timesadmin

Πουλήθηκε η μοναδική μοτοσικλέτα Lotus και η τιμή της είναι ασύλληπτη

James Rollner

Ο Lewis Hamilton ανανέωσε για δύο χρόνια στην Mercedes

timesadmin

To νέο Skoda Superb ακόμα πιο ιδιαίτερο στην έκδοση Sportline

James Rollner

Στην Ελλάδα το νέο Subaru Crosstrek-τιμές και εκδόσεις

timesadmin