Νέα-«καρφιά»-Κασσελάκη-κατά-Τσίπρα:-«Πρέπει-όλοι-να-είμαστε-διαφανείς-–-Όποιος-θεωρεί-ότι-η-βάση-έχει-άλλη-άποψη,-να-κινήσει-τις-διαδικασίες»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα «καρφιά» Κασσελάκη κατά Τσίπρα: «Πρέπει όλοι να είμαστε διαφανείς – Όποιος θεωρεί ότι η βάση έχει άλλη άποψη, να κινήσει τις διαδικασίες»

Νέα «καρφιά» Κασσελάκη κατά Τσίπρα: «Πρέπει όλοι να είμαστε διαφανείς – Όποιος θεωρεί ότι η βάση έχει άλλη άποψη, να κινήσει τις διαδικασίες»

Στέφανος Κασσελάκης Star

Νέες αιχμές άφησε ο Στέφανος Κασσελάκης τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και για τους διαφωνούντες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο STAR.

Κληθείς να απαντήσει εάν πίσω από τα σενάρια για συγκόλληση με το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «Δε θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πίσω από αυτά τα σενάρια, θεωρώ ότι όντως υπάρχει ένα μήνυμα για συνεργασία … Υπάρχει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρέπει να είμαστε μια κυβερνητική παράταξη αυτόνομη».

Σε ό,τι αφορά στα σενάρια περί υπονόμευσής του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Πρέπει όλοι να είμαστε διαφανείς. Προσωπικά είμαι διαφανής και λέω η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να έχει τον πρώτο ρόλο, τον πρώτο λόγο και να είναι σε οποιαδήποτε συνεννόηση και να είναι η ηγεσία του μελλοντικού σχήματος. Πιστεύω ότι όλοι οι βουλευτές, όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  να μπορούν να πουν αυτό».

«Κανείς δε θέτει εαυτόν εκτός οργάνων επειδή λέει μια άποψη, από την άλλη υπάρχει μια κοινωνική ανάγκη και μια κομματική ανάγκη και εξυγίανσης και εκσυγχρονισμού. Αυτήν την ανάγκη την υπηρετεί ένας πρόεδρος ο οποίος εξελέγη με αυτό το μήνυμα και πιστεύω ότι αυτό είναι που θέλει η βάση μας. Εάν θεωρεί οποιοδήποτε στέλεχος ότι η βάση έχει άλλη άποψη μπορεί να κινήσει τις διαδικασίες να το αποδείξει», τόνισε σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της συνεδρίασης των οργάνων του κόμματος τις επόμενες μέρες.

Αναφορικά με με την «τρύπα» ενός εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ, o κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Θα συζητήσουμε με την οικονομική επιτροπή της Κεντρικής Επιτροπής.  Υπάρχουν τρόποι, είναι δύσκολο, αλλά στο τέλος της ημέρας ο ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει ότι όταν γίνουμε κυβέρνηση δε θα πρέπει να πάρουμε άδεια απο κανέναν για να εφαρμόσουμε τις προτάσεις μας».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Λοβέρδος: Ο Ανδρουλάκης δεν είναι καλός συνομιλητής, δεν ξέρουμε τι λέει ο Κασσελάκης

wp-needuser

Φάνης Σπανός για το πρόγραμμα «Διατροφή»: Αφήστε τα παιδιά μας έξω από εσωκομματικές μικροστοχεύσεις

protothema.gr

Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης έδωσε τη δυνατότητα στον Σούνακ να «ρίξει πόρτα» στην Ελλάδα

timesadmin

Θεσσαλονίκη: Την έκδοση του 24χρονου από το Καζακστάν στη Σουηδία αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών

James Rollner

Κωνσταντοπούλου: Αυτές οι μέρες είναι για την ειρήνη, την αγάπη, την ισότητα και την δικαιοσύνη

timesadmin

Γιώργος Γεραπετρίτης: «Ο Γιάννος Κρανιδιώτης ήταν ο αρχιτέκτονας της ευρωπαϊκής πορείας της Κύπρου»

James Rollner