AYTOKINHTO

Μόνο δύο Pininfarina Battista Reversario θα παραχθούν

Θυμάστε όταν η Pininfarina αποκάλυψε την έκδοση Battista “Anniversario” το 2020 για να τιμήσει την 90ή επέτειό της και είπε ότι θα κατασκευαστούν μόνο πέντε; Λοιπόν, τώρα θα παραχθούν δύο ακόμη αυτοκίνητα που είναι εμπνευσμένα από την “έννοια της ισορροπίας”, με την ονομασία “Reversario”. 

Με αυτό, φαίνεται να αναφέρεται στην ισότιμη χρήση του γκρι (Grigio Antonelliano) και του λευκού (Bianco Sestriere) στο άνω και κάτω τμήμα των αυτοκινήτων.

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε ο Paolo Pininfarina σε ηλικία 65 ετών

Θα εντοπίσετε επίσης τις εντυπωσιακές λωρίδες Iconica Blu κατά μήκος διαφόρων τμημάτων του ιταλικού ηλεκτρικού (με καρδιά από Rimac Nevera), όπως οι δαγκάνες των φρένων και οι εσοχές του πίσω προφυλακτήρα. 

Pininfarina Battista Reversario

To μοτίβο συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου τα καθίσματα Pilota είναι επενδυμένα με καθαρό λευκό δέρμα Alcantara, πριν η ίδια μπλε απόχρωση περιβάλλει τις ζώνες ασφαλείας και τα εσωτερικά τμήματα των διακένων των καθισμάτων. Αν και φαίνεται να υπάρχει περισσότερο μαύρο παρά λευκό ή μπλε, οπότε ίσως ξέχασαν την “έννοια της ισορροπίας” κατά τη διακόσμηση της καμπίνας. 

Pininfarina Battista Reversario

Ο Dave Amantea, επικεφαλής σχεδιασμού της Pininfarina, δήλωσε: “Η σχεδίαση του μοντέλου είναι πολύ σημαντική: Το Reversario ήταν η απόλυτη παραγγελία. Παίρνοντας έμπνευση από το αρχικό Anniversario, είναι μια αντανάκλαση σε κάθε πτυχή, χρησιμοποιώντας έναν διαχρονικό συνδυασμό χρωμάτων για να δημιουργήσει ένα αντίθετο που λειτουργεί μόνο του και μαζί. Πρόκειται για ένα όχημα που αποτελεί τη μεγαλύτερη έκφραση των ‘Dream Cars’ μας. Made Real.’ φιλοσοφία μέχρι σήμερα”. 

Pininfarina Battista Reversario

Πέρα από το χρωματικό σχέδιο, το τετρακίνητο Battista είναι ένα πολύ σοβαρό hypercar με τους τετραπλούς ηλεκτροκινητήρες του να αποδίδουν 1.873 ίππους και 1.355 Nm ροπής! 

Pininfarina Battista Reversario

Αυτό σημαίνει 0-100 km/h σε 1,73 δλ., που πιθανότατα θα απαιτούσε μια επίσκεψη στο γιατρό για να επαναφέρει όλα τα εσωτερικά σας όργανα στη θέση τους. Ή ίσως μόνο τα μισά από τα όργανά σας, αφού όλα αυτά έχουν να κάνουν με την ισορροπία 😉

Πηγή: topgeargreece.gr

Related posts

Σε ποια χώρα η Audi επενδύει 1 δισ. ευρώ για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

timesadmin

Αντεπίθεση της Τουρκίας στα ηλεκτρικά: Το Togg T10X ετοιμάζεται για ευρωπαϊκή καριέρα

wp-needuser

Γιατί η πρώτη υβριδική Porsche 911 δεν είναι η “αρχή του τέλους”

timesadmin

Πρώτες εικόνες της απίθανης Pagani Utopia Roadster των 3,1 εκατ. ευρώ

wp-needuser

Πωλείται η βελτιωμένη Cadillac ATS-V του Joe Biden

timesadmin

Colin McRae: 17 χρόνια χωρίς έναν μοναδικό οδηγό που αγαπάμε ακόμα

timesadmin