LIFESTYLE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Διευθέτησε την υπόθεση κηδεμονίας με τον πατέρα της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διευθέτησε την υπόθεση της κηδεμονίας της με τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς.

«Ήταν τιμή και προνόμιό μας να εκπροσωπούμε, να προστατεύουμε και να υπερασπιζόμαστε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η κυρία Σπίαρς είναι και θα είναι πάντα ένα είδωλο και μια λαμπρή και γενναία καλλιτέχνιδα ιστορικών και επικών διαστάσεων», δήλωσε ο δικηγόρος της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, σε αποκλειστική δήλωση που δόθηκε στο Page Six την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Και συνέχισε: «Αν και η κηδεμονία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021, η επιθυμία της για ελευθερία έχει πλέον πραγματικά ολοκληρωθεί. Όπως επιθυμούσε, η ελευθερία της περιλαμβάνει πλέον ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να παρίσταται ή να εμπλέκεται σε δικαστικές υποθέσεις ή να εμπλέκεται με νομικές διαδικασίες για αυτό το θέμα».

Η περιοριστική νομική ρύθμιση – που θεσπίστηκε το 2008 από τον 71χρονο σήμερα Τζέιμι Σπίαρς για τον έλεγχο των οικονομικών, επαγγελματικών, προσωπικών και ιατρικών υποθέσεων της ποπ σταρ – τερματίστηκε τελικά τον Νοέμβριο του 2021 χάρη στη συνηγορία της ίδιας της τραγουδίστριας, του Ρόζενγκαρτ και την παγκόσμια υποστήριξη των θαυμαστών της, οι οποίοι ξεκίνησαν το κίνημα #FreeBritney.

«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κέρδισε όταν το δικαστήριο έθεσε σε διαθεσιμότητα τον πατέρα της και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κέρδισε όταν αποκαταστάθηκαν τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι πολιτικές ελευθερίες της», ανέφερε ο δικηγόρος.

Στο βιβλίο της, η 42χρονη τραγουδίστρια περιέγραψε λεπτομερώς την εμπειρία της ηχογράφησης του «Hold Me Closer» ως ελεύθερη γυναίκα.

Ο Ρόζενγκαρτ αναγνωρίζει και τα δύο επιτεύγματα της τραγουδίστριας: την επιστροφή της στη μουσική και την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, στη δήλωσή του στη Page Six.

«Από τότε που απέκτησε την ελευθερία της στα τέλη του 2021, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει σημειώσει αξιοσημείωτη επιτυχία σε πολλά πεδία», σημειώνει, προσθέτοντας ότι το «Hold Me Closer» έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard Hot Dance/Electronic Songs chart και έγινε το 24ο Top 10 single της.

«Η συμφωνία της με τη Simon & Schuster για τα απομνημονεύματά της, “The Woman in Me”, ένα άμεσο Νο. 1 μπεστ σέλερ στους NY Times, το οποίο έλαβε παγκόσμιους επαίνους, δεν θα ήταν εφικτή κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας», δήλωσε ο Ρόζενγκαρτ.

Related posts

Παγιδευμένοι – Επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης και η Άννα πιο μακριά ο ένας από τον άλλον από ποτέ

timesadmin

Σελένα Γκόμεζ για το spin-off του Wizards of Waverly Place: Ένιωσα σαν να ήμουν ξανά στο σπίτι μου

timesadmin

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews: Εκδίκηση πρώτου βαθμού, του Βίκτορ Μέθος, μαζί Real Taste & Style 

timesadmin

Τέτα Καμπουρέλη για Βασίλη Γκουρούση: «Σκασίλα μου τι κάνει στην προσωπική του ζωή»

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/9/2024

wp-needuser

«Μια θερμή παράκληση προς όλους τους συναδέλφους και μη» – Η Ναταλί Κάκκαβα ξεκαθαρίζει

timesadmin