Μητσοτάκης:-Αποκάλυψε-πώς-πανηγύρισε-το-γκολ-του-Ολυμπιακού-–-Ποιον-παίκτη-ξεχώρισε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Αποκάλυψε πώς πανηγύρισε το γκολ του Ολυμπιακού – Ποιον παίκτη ξεχώρισε

Μητσοτάκης: Αποκάλυψε πώς πανηγύρισε το γκολ του Ολυμπιακού – Ποιον παίκτη ξεχώρισε

Κυριάκος Μητσοτάκης

Την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα που τον οδήγησε στην κατάκτηση του Conference League, σχολίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1, την εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, είδε τον αγώνα στο σπίτι με φίλους του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το εάν σηκώθηκε για να πανηγυρίσει το θρυλικό γκολ του Ελ Κααμπί, εκείνος απάντησε «εσείς τι λέτε;».

«Ήμουν στο σπίτι με φίλους, είχα και 1-2 φίλους Παναθηναϊκούς, οι οποίοι πιστεύω το χάρηκαν. Είχα κάνει την πρόβλεψή μου, ότι μου θυμίζει το 2004, το momentum της ομάδας πίστευα ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κέρδιζε το ματς, έγιναν συζητήσεις για το ποιες αλλαγές έπρεπε να γίνουν και ποιες όχι, αλλά όταν έχεις έναν σκόρερ σαν τον Ελ Κααμπί, τον κρατάς στο παιχνίδι, γιατί μια φάση θα σου κάνει και θα σου καθαρίσει το ματς», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ως φίλαθλος, ξεχωρίζω τον Ρέτσο, έχει ακούσει πάρα πολλά, έκανε φοβερό ματς, έπαιζε σχεδόν με διάσειση από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, αυτόν θα ξεχώριζα αν έπρεπε να αναφέρω κάποιον».

Αναφέρθηκε, δε, και στη σημασία της κατάκτησης του Youth League από την Κ19 του Ολυμπιακού, σημειώνοντας πως αποτελεί απόδειξη πως το οικοδόμημα του Ολυμπιακού λειτουργεί καλά και σε επίπεδο υποδομών.

Related posts

ΠΑΣΟΚ: Ζητά την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης των «Σπαρτιατών»

timesadmin

Πολάκης με φωτογραφία αλά Κασσελάκη: Κι εγώ εδώ είμαι

timesadmin

Κεχαγιά: Η πρόταση Πολάκη για εκλογές ή πρόταση μομφής δεν είναι κεραυνός εν αιθρία

timesadmin

Ο Γιάννης Μπρατάκος επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας

timesadmin

Κυριάκος Βελόπουλος: «Η κυβέρνηση συνεχώς αυτο – γελοιοποιείται»

timesadmin

Κικίλιας: «Ευχαριστώ θερμά τους πιλότους μας και όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας»

timesadmin