AYTOKINHTO

Με νέα τιμή-έκπληξη διατίθεται το Citroen C3 Aircross

Ένα από τα πιο δημοφιλή μικρά SUV της ελληνικής αγοράς προσφέρεται πλέον σε τιμή προσφοράς με γενναιόδωρο πακέτο εξοπλισμού.

Top Gear TEAM

Citroen C3 Aircross BlueHDi 110

Το C3 Aircross αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των μικρών SUV όσον αφορά στην άνεση χάρη στην τεχνολογία καθισμάτων Advanced Comfort (ανάλογα την έκδοση), αλλά και στην ευρυχωρία της καμπίνας.

Με διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και με ένα σύγχρονο πακέτο τεχνολογιών, το C3 Aircross εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία χρήσης. Στον βασικό εξοπλισμό, μεταξύ άλλων προσφέρονται: το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, περιοριστή και ρυθμιστή ταχύτητας, 6 αερόσακους και σύστημα Mirror Screen (Android Auto, Apple CarPlay).

Citroen C3 Aircross BlueHDi 110

Επιπλέον, ανάλογα με την έκδοση προσφέρονται: ένα έγχρωμο Head Up Display, εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control με Hill Assist Descent και οθόνη αφής 9 ιντσών σε συνδυασμό με το εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης Citroёn Connect Nav.

Το Citroen C3 Aircross κυκλοφορεί σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού: Feel Pack, C-Ceries, Shine και Rip Curl και εφοδιάζεται με 3 κινητήρες βενζίνης και έναν diesel.

Citroen C3 Aircross

Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος βρίσκεται στα 178 χιλ., χαρακτηριστικό που του επιτρέπει την απρόσκοπτη κίνηση σε ανώμαλα εδάφη. Στην κατηγορία του διαθέτει επίσης και ένα από τα μεγαλύτερα πορτμπαγκάζ χωρητικότητας έως και 520 λίτρων – ανάλογα με την θέση των πίσω καθισμάτων.

Η τιμή εκκίνησης με την προσφορά προσδιορίζεται στα 18.800 ευρώ. Όλη η σειρά συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 5 χρόνων και από δωρεάν οδική βοήθεια διάρκειας 5 ετών.

Related posts

Ford Puma: Ένα ταξιδιάρικο μικρό SUV χάρη στις προηγμένες τεχνολογίας ασφαλείας

wp-needuser

350 χλμ. σε 10 λεπτά-πως κατάφερε να το πετύχει γνωστή φίρμα

James Rollner

Το Zeekr Mix συνεχίζει την επιστροφή των MPV

timesadmin

Video: Συγκλονιστική διάσωση οδηγού από φλεγόμενο αυτοκίνητο

James Rollner

Αυτό είναι το όραμα της Peugeot για το μέλλον των αυτοκινήτων

protothema.gr

Στην Ελλάδα η νέα Mercedes GLB-τιμές και εκδόσεις

wp-needuser