Με-νέα-ταινία-και-ακόμη-ένα-all-star-cast-επιστρέφει-ο-wes-anderson
ΣΙΝΕΜΑ

Με νέα ταινία και ακόμη ένα all-star cast επιστρέφει ο Wes Anderson

Charlotte Gainsbourg, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Willem Dafoe και Tom Hanks συναντιούνται με τους Benicio del Toro, Michael Cera και Bill Murray σε μια κατασκοπευτική ιστορία

Με νέα ταινία και ακόμη ένα all-star cast επιστρέφει ο Wes Anderson, ο οποίος ετοιμάζει αυτή την περίοδο το Phoenician Scheme. Το φιλμ περιγράφεται ως μια κατασκοπευτική ιστορία που αφορά μια κόρη και τον πατέρα της και απ’ ό,τι φαίνεται πρόκειται για μια πιο σκοτεινή ιστορία από ό,τι έχουμε συνηθίσει στη φιλμογραφία του Anderson.

Στο Phoenician Scheme θα δούμε τους Charlotte Gainsbourg, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Willem Dafoe και Tom Hanks να συναντιούνται με τους Benicio del Toro, Michael Cera, Bill Murray, Riz Ahmed, Bryan Cranston, Rupert Friend και Antonia Desplat. Η ταινία ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματά της και αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2025 ως follow-up του Asteroid City του 2023.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Anderson κατέκτησε το πρώτο του βραβείο Όσκαρ για την ταινία μικρού μήκους The Wonderful Story of Henry Sugar, η οποία και βασίστηκε σε παιδικό βιβλίο του Roald Dahl.

Related posts

Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά

James Rollner

Καρδιές από το Σαράγεβο φέρνει το ελληνικό σινεμά δείχνοντας πάλι την αξία του!

James Rollner

Eλληνικό σινεμά στην αυλή της βιβλιοθήκης του ΤΕΠΑΚ «Βασίλης Μιχαηλίδης»

timesadmin

Αγρίνιο: Τετραήμερο με κινηματογραφικά αριστουργήματα στον «Ελληνίς»

wp-needuser

Χρυσός Φοίνικας στο Anora του Σον Μπέικερ και οι υπόλοιποι νικητές του 77ου Φεστιβάλ Καννών

timesadmin

77ο Φεστιβάλ Καννών: Ο Χρυσός Φοίνικας στον Σον Μπέικερ για την ταινία «Anora» – Βραβείο ανδρικής ερμηνείας πήρε η νέα ταινία του Λάνθιμο

timesadmin