AYTOKINHTO

Μεγαλύτερη εγγύηση για όλα τα Range Rover, Defender και Discovery

Ο όμιλος JLR επέκτεινε την εγγύηση όλων των μοντέλων Range Rover, Defender και Discovery προσφέροντας πρόσθετη ασφάλεια στους χρήστες όπως έπραξε και με την Jaguar πριν από περίπου ένα χρόνο.

Top Gear TEAM

5xronia egiisi

Με ισχύ από 1ης Σεπτεμβρίου όλα τα μοντέλα της Range Rover, Defender και Discovery υποστηρίζονται πλέον από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 5 ετών ή 150.000 χλμ.

Οι νέοι όροι υποστήριξης μετά την πώληση για τα μοντέλα των άνωθεν εταιρειών ισχύουν για όλη την Ευρώπη και φυσικά για την ελληνική αγορά και ευθυγραμμίζονται με την πενταετή εγγύηση που ισχύει από τον Ιούλιο του 2022 για τα μοντέλα της Jaguar.

JLR 5xronia egiisi

Η εγγύηση 5 ετών ισχύει επίσης και για τα μοντέλα που φέρουν ήπια υβριδικές και plug-in υβριδικές τεχνολογίες. Σίγουρα η διεύρυνση από τα 3 στα 5 χρόνια θα συμβάλλει στην αύξηση της υπολειμματικής αξίας των μοντέλων Defender, Discovery και Range Rover στην αγορά των μεταχειρισμένων ενώ σε βάθος χρόνου επωφελούνται και όσοι έχουν συνάψει συμβόλαια μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing).

Η επέκταση της εγγύησης συνοδεύεται και από μια άλλη προσφορά. Η εταιρεία παρέχει στους χρήστες των μοντέλων που ταξινομήθηκαν από την 1η Σεπτεμβρίου και εντεύθεν, διευρυμένη πρόσβαση συνδεσιμότητας μέσω της εφαρμογής InControl Remote.

Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου αλλά και σε πληροφορίες όπως η στάθμη βενζίνης (ή φόρτισης για την μπαταρία των μοντέλων PHEV) για το κλείδωμα ή ξεκλείδωμα αλλά και για την παροχή οδικής βοήθειας όποτε και όπου χρειαστεί ενεργοποιώντας παράλληλα αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης στο κέντρο βοήθειας της JLR εφόσον αυτό απαιτηθεί.

Related posts

Ετοιμαστείτε για ηλεκτρική Lancia Ypsilon HF με 240 ίππους

wp-needuser

Μια πρωτότυπη διαφήμιση της Mercedes με διαδραστική 3D οθόνη

timesadmin

Google Maps: Η αλλαγή που κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας

James Rollner

Πώς χακάρονται και κλέβονται τα αυτοκίνητα στην ψηφιακή εποχή

wp-needuser

X-Trail με ερπύστριες από την ίδια τη Nissan για καλό σκοπό (video)

timesadmin

Πουλήθηκε η μοναδική μοτοσικλέτα Lotus και η τιμή της είναι ασύλληπτη

James Rollner