Μαϊμού-ferrari:-Η-εταιρεία-κατέστρεψε-τρία-αυτοκίνητα-και-δεκάδες-χιλιάδες-προϊόντα
AYTOKINHTO

Μαϊμού Ferrari: Η εταιρεία κατέστρεψε τρία αυτοκίνητα και δεκάδες χιλιάδες προϊόντα

Μαϊμού προϊόντα κυκλοφορούν για όλες τις φίρμες αλλά υπάρχει μία που την πειράζει περισσότερο και τα κυνηγάει άγρια: Η Ferrari δεν χαρίζεται και καταστρέφει ό,τι ψεύτικο κυκλοφορεί με σήμα το αλογάκι. Τα νούμερα είναι τεράστια.

Top Gear TEAM

Μαϊμού Ferrari

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι η Ferrari έχει μεγάλο πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες που τροποποιούν τα αυτοκίνητά της, οπότε μπορείτε να φανταστείτε την απογοήτευσή της όταν εμφανίζεται μια ψεύτικη Ferrari. 

Μόλις πέρυσι, τρία ψεύτικα αυτοκίνητα καταστράφηκαν στο πλαίσιο μιας ευρύτερης εκστρατείας κατά των απομιμήσεων. Τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα από το Maranello δείχνουν την έκταση των προσπαθειών της εταιρείας να εξαλείψει τα προϊόντα που δεν είναι αυθεντικά.

Η ιταλική εταιρεία κατέστρεψε το 2023 μια συγκλονιστικά μεγάλη ποσότητα εμπορευμάτων με το σήμα της Ferrari. Πάνω από 100.000 είδη ένδυσης και περισσότερα από 91.000 γυαλιά θρυμματίστηκαν, μαζί με σχεδόν 61.000 ρολόγια χειρός. Τα πορτοφόλια ήταν επίσης ένα καυτό εμπόρευμα, με λίγο πάνω από 57.000 που έπρεπε να εξαφανιστούν.

Αλλά περιμένετε, υπάρχει και κάτι άλλο. Άλλες αξιοσημείωτες αναφορές περιλαμβάνουν πάνω από 30.000 μπουκάλια αρωμάτων, 17.000+ τσάντες, άλλα 17.000 ζευγάρια παπούτσια και πάνω από 13.000 ζώνες. Τα διάφορα αντικείμενα ποικίλλουν από σχεδόν 1.100 μπάλες μέχρι σχεδόν 900 μοντέλα υπό κλίμακα. Α, και 800 ψεύτικα σκούτερ. Παραδόξως, ένα ψυγείο ήταν ένα από τα πιο πρόσφατα προϊόντα που ανακαλύφθηκαν να φέρουν ψευδώς το λογότυπο της Ferrari.

Αν θέλετε να βοηθήσετε την υπόθεση της Ferrari και να κερδίσετε ένα μικρό βραβείο για την προσπάθειά σας, το πρόγραμμα ανταμοιβής για την καταπολέμηση των απομιμήσεων που ξεκίνησε πέρυσι σας επιτρέπει να βοηθήσετε την εταιρεία να εντοπίσει τις απομιμήσεις. Θα λάβετε ένα “επίσημο ευχαριστώ” μαζί με ένα “συμπληρωματικό gadget της Ferrari”.

Η εκστρατεία αυτή έχει ήδη μεγάλη επιτυχία, αφού οι αναφορές καταφθάνουν καθημερινά. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την επαλήθευση των ύποπτων απομιμήσεων έχουν προφανώς μια “σημαντική δουλειά” στα χέρια τους.

Πριν από μερικά χρόνια, η Ferrari έδωσε όντως την ευλογία της για επτά αντίγραφα αυτοκινήτων που κατασκευάστηκαν για την ομώνυμη ταινία για την απίστευτη ζωή του Enzo. Παρόλο που τα οχήματα που μιμούνταν αγωνιστικά του 1957 κατασκευάστηκαν σχολαστικά με τη βοήθεια 20 ειδικών συντηρητών, ακόμη και αυτά τα αυτοκίνητα τελικά διαλύθηκαν.

Η εταιρεία αναφέρει μια “μεθοδική καταστροφή του αμαξώματος από υαλοβάμβακα”. Η θλιβερή μοίρα αυτών των ρεαλιστικών αντιγράφων είχε διαπιστωθεί πριν ακόμη ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Λίγο μετά το τέλος της ταινίας, όλα τα αντίγραφα αποσυναρμολογήθηκαν.

Με πληροφορίες από motor1.com

Related posts

Τρομακτικό ατύχημα σε ιταλικό αγώνα με Mini (video)

wp-needuser

Επίσημο: Η Leapmotor στην Ελλάδα-πού θα πωλούνται τα αυτοκίνητά της

timesadmin

Σαρώνει στις πωλήσεις η BYD-η θέση της στην παγκόσμια κατάταξη

wp-needuser

Bugatti Tourbillon: Η νέα εποχή της Bugatti ήρθε με ένα υβριδικό hypercar 1.800 ίππων

wp-needuser

Το Nissan Skyline Nismo έγινε λίγο πιο Skyline

timesadmin

Video: Άκου για πρώτη φορά τον απίστευτο ήχο του Alpine Alpenglow με υδρογόνο

wp-needuser