Μαρινάκης:-Στο-Μεταναστευτικό-η-κυβέρνηση-έχει-επιλέξει-το-δρόμο-της-υπευθυνότητας 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Στο Μεταναστευτικό η κυβέρνηση έχει επιλέξει το δρόμο της υπευθυνότητας 

«Μόνο θετικά μπορούν να αναγνωστούν τέτοιες διαδικασίες, να συγχαρώ και εγώ τον κ. Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του, το έκανε χθες μέσω τηλεφωνικής του επικοινωνίας και ο πρωθυπουργός, νομίζω ότι επίκειται και μία συνάντηση, μένει να κανονιστεί μέσω των γραφείων τους, ήταν θετικό το κλίμα στην επικοινωνία των δύο ανδρών. Ύστερα από ένα μεγάλο κύκλο στο ΠΑΣΟΚ, δεν άλλαξε το πρόσωπο στην ηγεσία του κόμματος, μένει να δούμε εάν θα αλλάξουν οι πολιτικές και κατά πόσο το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει μία εναλλακτική και κοστολογημένη πρόταση και θα απομακρυνθεί από το “όχι σε όλα” της προηγούμενης περιόδου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι «βλέπω κάποιοι να εκπλήσσονται από τις “δημοκρατικές” διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, όσοι τους ξέρουμε από τα Πανεπιστήμια δεν εκπλησσόμαστε καθόλου».

Απαντώντας σε αιχμές της προέδρου της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτης Λατινοπούλου κατά της ΝΔ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως αποστροφές όπως «ο κ. Μητσοτάκης έχει αριστερή ψυχούλα» παραπέμπουν σε reality προγράμματα παλαιότερων εποχών. «Θεωρώ υπερβολικό να λέει η κυρία Λατινοπούλου, που εντάχθηκε στην ευρωομάδα του Ορμπάν και της Λεπέν, άρα έχει ενσωματωθεί επισήμως στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά, ποια είναι και ποια δεν είναι η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης και τόνισε ότι στο Μεταναστευτικό η κυβέρνηση έχει επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της υπευθυνότητας με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αισθητά οι διαμένοντες στις δομές ανά την επικράτεια και δη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο δημοσιεύματα περί επίσπευσης του χρόνου εκλογής του/της Προέδρου της Δημοκρατίας χαρακτηρίζοντας τα προσβλητικά για τον θεσμό.

Ερωτηθείς για την προ ημερών συναυλία για τα θύματα στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε πως το κυβερνών κόμμα δεν ενδιαφέρεται να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά «θέλουμε Δικαιοσύνη χωρίς αστερίσκους και μακριά από λογικές τυμβωρυχίας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον  Κυβερνητικό Εκπρόσωπo  κ. Παύλο Μαρινάκη (14/10/24)

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις χιλιάδων ακινήτων με τις νέες ρυθμίσεις στο Κτηματολόγιογεω

Stalkers: Οι εφιαλτικές ιστορίες που έζησαν Κορακάκη, Πλούταρχος και άλλοι διάσημοι

Αήττητη συνεχίζει η Ελλάδα στο Nations League: Το 2-0 με την Ιρλανδία, η συγκίνηση για τον Μπάλντοκ και το… Μουντιάλ – Δείτε βίντεο

Related posts

Χατζηδάκης: Αρχικά νόμιζα ότι «γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος» και ο ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε να συζητηθούν οι προτάσεις του

James Rollner

Κλίμα συσπείρωσης στη ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών και μήνυμα αντεπίθεσης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

timesadmin

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται ότι αν βγουν οι κουκούλες, οι προστατευόμενοι μάρτυρες για τη Novartis θα δείξουν στελέχη του ότι έδιναν εντολές

timesadmin

Αχτσιόγλου κατά Παπανώτα: Δεν δέχομαι την τοποθέτηση της κοπτοραπτικής – Το victim blaming είναι αντίληψη

wp-needuser

Στις Βρυξέλλες η Κεραμέως – Συνομίλησε με Έλληνες για την επιστολική ψήφο

timesadmin

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ενισχύουμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο τον Συνήγορο του Καταναλωτή προς όφελος όλων των πολιτών

James Rollner