Μαρινάκης:-«Κάνουμε-κάθε-προσπάθεια-να-μην-υπάρχει-τέτοιο-στίγμα»-–-Η-απάντηση-για-τις-δηλώσεις-Μαρκόπουλου-περί-«φαινομένων-αλαζονείας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: «Κάνουμε κάθε προσπάθεια να μην υπάρχει τέτοιο στίγμα» – Η απάντηση για τις δηλώσεις Μαρκόπουλου περί «φαινομένων αλαζονείας»

Μαρινάκης: «Κάνουμε κάθε προσπάθεια να μην υπάρχει τέτοιο στίγμα» – Η απάντηση για τις δηλώσεις Μαρκόπουλου περί «φαινομένων αλαζονείας»

πολιτική

Παύλος Μαρινάκης

Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Μαρκόπουλου για φαινόμενα αλαζονείας στην κυβέρνηση απάντησε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε ότι «κάνουμε κάθε προσπάθεια να μην υπάρχει κανένα τέτοιο στίγμα και είναι σημαντικό να το επισημαίνουμε όπως έκανε ο βουλευτής της ΝΔ».

Πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση στη μεγάλη εικόνα δείχνει το εντελώς αντίθετο αλλά όλοι αξιολογούμαστε καθημερινά».

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών την Τρίτη είχε πει χαρακτηριστικά: «Κακό του κεφαλιού τους όσοι υπουργοί δεν σηκώνουν τα τηλέφωνά τους στους βουλευτές», τονίζοντας ότι όποιος έχει καβαλήσει το καλάμι πρέπει να το ξεκαβαλήσει.

«Κι εμείς μπορούμε να μιλήσουμε με το Μάξιμου κι εμείς έχουμε δημόσιο λόγο, δεν γίνεται ο καθένας που παίρνει έναν υπουργικό θώκο να νομίζει ότι έχει κατακτήσει το Έβερεστ», πρόσθεσε.

Related posts

Εμπρηστικός Ερντογάν μετά το «ναι» για τα F16: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης

timesadmin

Άδωνις Γεωργιάδης: «Έκανα λάθος όταν είπα ότι ο Κασσελάκης δεν θα δει παρέλαση, έπρεπε να πω τη ΔΕΘ»

wp-needuser

Σταϊκούρας: Τάχιστη αποκατάσταση των υποδομών στις πυρόπληκτες περιοχές

wp-needuser

Σπίρτζης: «Ο Κασσελάκης στηρίζει Μητσοτάκη – Διαγράφει όποιον του ασκεί κριτική»

wp-needuser

Υπουργικό: Πρώτη συνεδρίαση με τη νέα σύνθεση – Τα μηνύματα Μητσοτάκη, οι ηλεκτρικές καρέκλες και οι ισορροπίες στο Μαξίμου

James Rollner

Απώλειες στη Wall Street – Πάνω από τις 40.000 μονάδες βρέθηκε για λίγο ο Dow Jones

timesadmin