Μαμουλάκης:-«Δεν-υπάρχουν-μαύρα-χρήματα-–-Η-απόφαση-για-την-Αυγή-πάρθηκε-στο-Εκτελεστικό-Γραφείο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαμουλάκης: «Δεν υπάρχουν μαύρα χρήματα – Η απόφαση για την Αυγή πάρθηκε στο Εκτελεστικό Γραφείο»

Μαμουλάκης: «Δεν υπάρχουν μαύρα χρήματα – Η απόφαση για την Αυγή πάρθηκε στο Εκτελεστικό Γραφείο»

Χάρης Μαμουλάκης

Η συζήτηση για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ και τη διακίνηση μαύρου χρήματος, η αναστολή της κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή», καθώς και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντροαριστεράς, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης.

«Μαύρα χρήματα στο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια. Αν υπήρχαν, δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή τη δύσκολη δημοσιονομική μέγγενη», υπογράμμισε ο κ. Μαμουλάκης απαντώντας ευθέως στις δηλώσεις του βουλευτή Επικρατείας του κόμματους, Ευ. Αποστολάκη. Παράλληλα, ο κ. Μαμουλάκης αναφέρθηκε στην οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζεις το κόμμα, καθώς και στη συνεχιζόμενη προσπάθεια εξυγίανσης.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση για την αναστολή της καθημερινής κυκλοφορίας της εφημερίδας «Αυγή», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε ότι πρόκειται για μια δύσκολη στιγμή. «Στο προηγούμενο Εκτελεστικό Γραφείο συζητήθηκε και πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση», εξήγησε, υπογραμμίζοντας την οικονομική αιμορραγία του κόμματος. Παρά τις δυσκολίες, εξέφρασε την ελπίδα ότι θα βρεθεί τρόπος να αναταχθούν τα οικονομικά του κόμματος και να επανέλθει η καθημερινή κυκλοφορία της εφημερίδας.

Ο Χάρης Μαμουλάκης αναφέρθηκε, επίσης, στον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε, τονίζοντας το σημαντικό αποτύπωμα του Τσίπρα στον προοδευτικό χώρο. Ανέφερε επίσης ότι ο νέος πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, αν και αντιμετώπισε δυσκολίες και λάθη, βοήθησε σημαντικά με την εξωστρέφειά του. Σύμφωνα με τον κ. Μαμουλάκη, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αντιπαράθεσης μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα, κάτι που θα φανεί ξεκάθαρα στο μέλλον.

Related posts

Στη Λέσβο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου – «Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας»

wp-needuser

Παραγγελία του Αρείου Πάγου για διερεύνηση των καταγγελιών περί «νοθείας» στις ευρωεκλογές

protothema.gr

Παύλος Μαρινάκης: Φαίνεται μια διαφορά από καλοκαίρι σε καλοκαίρι στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών

wp-needuser

Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να εξηγήσει γιατί δεν συγκρούστηκε με όσα κι όσους κρατούν την Ελλάδα πίσω»

wp-needuser

Βελόπουλος: Ο ασταθής πρωθυπουργός εκβιάζει τους πολίτες για τις ευρωεκλογές

wp-needuser

Κόλαφος ο Νικήτας Κακλαμάνης για τον Θοδωρή Ζαγοράκη: «Ευτυχώς τον ξεφορτωθήκαμε» – «Για όνομα του Θεού…»

James Rollner