11.3 C
London
Thursday, March 20, 2025

Μήνυμα Χάρη Δούκα για την σύλληψη Ιμάμογλου: «Φίλε Εκρέμ, είμαστε δίπλα σου»

Date:

Related stories

Μήνυμα Χάρη Δούκα για την σύλληψη Ιμάμογλου: «Φίλε Εκρέμ, είμαστε δίπλα σου»

Χάρης Δούκας Εκρέμ Ιμάμογλου

Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Κωνσταντινούπολη και την σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Ο Χάρης Δούκας εξέφρασε την στήριξη του στον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης και χαρακτήρισε την σύλληψη του «σοβαρό πλήγμα κατά της Δημοκρατίας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χάρη Δούκα:

«Φίλε Εκρέμ, είμαστε δίπλα σου.

Με ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Κωνσταντινούπολη και τη σύλληψη του δημάρχου Εκρέμ Ιμάμογλου και 100 συνεργατών του.

Ο κύριος αντίπαλος του Ερντογάν, εκλεγμένος από το 54% των πολιτών της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται υπό κράτηση, κατηγορούμενος για βαριά αδικήματα.

Είναι το τελευταίο επεισόδιο, μιας σειράς διώξεων που έχουν ασκηθεί κατά του φίλου Εκρέμ, με τελευταία την ακύρωση του πανεπιστημιακού του πτυχίου γεγονός που τον απέκλειε από την κούρσα για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Τουρκίας.

Η σύλληψη εκλεγμένου δημάρχου και η αντικατάσταση από διορισμένο, αποτελεί σοβαρό πλήγμα κατά της Δημοκρατίας».

Φίλε Εκρέμ, είμαστε δίπλα σου.

Με ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Κωνσταντινούπολη και τη σύλληψη του δημάρχου @imamoglu_int και 100 συνεργατών του.

Ο κύριος αντίπαλος του Ερντογάν, εκλεγμένος από το 54% των πολιτών της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται υπό κράτηση,… pic.twitter.com/vCk9DCnYEX

— Haris Doukas (@h_doukas) March 19, 2025

Latest stories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here