Λιγότερο-ΦΠΑ-και-έκπτωση-έως-3.000-ευρώ-για-το-νέο-renault-clio
AYTOKINHTO

Λιγότερο ΦΠΑ και έκπτωση έως 3.000 ευρώ για το νέο Renault Clio

Η Teoren Motors A.E. εισαγωγέας των μοντέλων της Renault στην ελληνική αγορά προσφέρει το Clio μέσω μιας νέας προωθητικής ενέργειας με σημαντική έκπτωση που φθάνει έως τα 3.000 ευρώ.

Top Gear TEAM

Renault Clio E-Tech Full Hybrid

Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα της Renault το Clio επωφελείται από έκπτωση αγοράς της τάξεως του μισού του ΦΠΑ που στις κορυφαίες εκδόσεις του μοντέλου μπορεί να φθάσει έως τα 3.000 ευρώ.

Το δημοφιλές supermini της γαλλικής εταιρείας υποστηρίζεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, δωρεάν ασφάλιση 6 μηνών και δωρεάν οδικής βοήθεια για 3 χρόνια.

Η σειρά εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης, diesel, LPG αλλά και με υβριδική τεχνολογία στην έκδοση E-Tech full hybrid 145 ίππων. Διατίθεται σε 7 εξωτερικά χρώματα αμαξώματος και σε πέντε εκδόσεις εξοπλισμού: Authentic, Evolution, Evolution Plus, Techno και την κορυφαία έκδοση Esprit Alpine.

Renault Clio E-Tech Full Hybrid

Ο εξοπλισμός ακόμα και από στην βασική έκδοση Authentic περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) με cruise control, σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής οδηγού, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δίκυκλων, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα είναι ενεργά όλα ή κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης μέσω του διακόπτη “MySafety”.

Renault Clio E-Tech Full Hybrid

H entry level έκδοση του μοντέλου ξεκινά από τα 16.980 ευρώ με τον κινητήρα απόδοσης 65 ίππων. Υποστηρίζεται δε από χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 6,9%, μηνιαία δόση από 133 ευρώ και αποπληρωμή 84 μηνών με προκαταβολή 50%.

Το πρώτο Renault Clio, παρουσιάστηκε το 1990 ως αντικαταστάτης του μοντέλου R5 και σήμερα κυκλοφορεί στην 5η γενιά του. Διαχρονικά αποτελεί το best seller της γαλλικής εταιρείας με πωλήσεις άνω των 16 εκατ. μονάδων.

Αποτελεί το αγαπημένο αυτοκίνητο της Γαλλίας κερδίζοντας δύο φορές το βραβείο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς στην Ευρώπη και μία στην Ελλάδα.

Related posts

Δείτε πώς αλλάζει την Πελοπόννησο ο νέος δρόμος Πατρών-Πύργου (video)

wp-needuser

Τα φθηνά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Leapmotor βρίσκονται ήδη στο δρόμο για την Ευρώπη

protothema.gr

Η Κίνα καταγγέλλει την Ευρωπαϊκή Ένωση στον πόλεμο των εισαγωγών ηλεκτρικών αυτοκινήτων

James Rollner

Πωλείται η μία από τις δύο Lamborghini Diablo SV Roadster-η τελευταία με V12, χειροκίνητο κιβώτιο και πίσω κίνηση

timesadmin

Στην Ελλάδα το Tesla Model 3 Performance: Η τιμή της τετρακίνητης ηλεκτρικής μπερλίνας των 510 ίππων

James Rollner

Tesla Cybertruck με πολυβόλο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

protothema.gr