Λίγο-πριν-το-αντίο-στο-σινεμά-ο-Ντένζελ-Ουάσιγκτον
ΣΙΝΕΜΑ

Λίγο πριν το αντίο στο σινεμά ο Ντένζελ Ουάσιγκτον

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον άφησε υπονοούμενα για την απόσυρσή του από την υποκριτική, σε νέα συνέντευξή του στο περιοδικό ««Empire».

Ο βραβευμένος με 2 Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν ενδιαφέρεται να γυρίσει νέες ταινίες, εκτός από το «Gladiator 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Ο 69χρονος πρωταγωνιστεί ως Μακρίνος στην επερχόμενη επική ταινία.

Στο πλαίσιο της προώθησης του έργου, ο Ουάσινγκτον ομολόγησε ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει νέες ταινίες και ότι το σίκουελ του «Gladiator» ήταν ένας από τους μοναδικούς ρόλους που του άρεσε.

«Μου έχουν απομείνει πολύ λίγες ταινίες που με ενδιαφέρουν και πρέπει να εμπνέομαι από τον σκηνοθέτη, και ο Ρίντλεϊ με ενέπνευσε τρομερά», δήλωσε ο Ουάσινγκτον στο «Empire» σχετικά με τους λόγους που συμφώνησε να συμμετάσχει στο πολυαναμενόμενο φιλμ.

Ο Ουάσινγκτον – ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του – δεν αποκάλυψε πόσοι άλλοι ρόλοι βρίσκονται στο μέλλον του.
Ο Ουάσινγκτον έχει συνεργαστεί με τον 86χρονο Σκοτ και στο παρελθόν. Το δίδυμο συνεργάστηκε το 2007 στο θρίλερ «American Gangster», συγκεντρώνοντας αρκετές υποψηφιότητες για βραβεία για τη δουλειά τους στην ταινία.

«Είχαμε μια εξαιρετική πορεία την πρώτη φορά και τώρα είμαστε εδώ. Είναι προσηλωμένος. Είναι ενθουσιασμένος με τη ζωή και την επόμενη ταινία του. Αποτελεί έμπνευση», σχολίασε Ουάσινγκτον. «Όλοι θα πρέπει να θέλουμε να νιώθουμε έτσι στα 86 μας».

Ο Σκοτ, ο οποίος γύρισε την πρώτη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Μονομάχος με πρωταγωνιστές τους Ράσελ Κρόου, Χοακίν Φοίνιξ, Κόνι Νίλσεν και άλλους, έχει αυτοπεποίθηση για το σίκουελ.

«Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Ένα από τα καλύτερα πράγματα. Έχω κάνει μερικά καλά πράγματα… είναι γεμάτο βίαιη δράση», δήλωσε ο βραβευμένος σκηνοθέτης στο περιοδικό σε ξεχωριστή συνέντευξη.

«Είναι εξίσου καλό με το πρώτο», δήλωσε στο People στην πρεμιέρα του «Alien: Romulus» στις 12 Αυγούστου. «Δεν είπα καλύτερο. Είναι εξίσου καλό».

ΠΗΓΗ protothema.gr

Related posts

The Great Lillian Hall: Στη νέα ταινία πρωταγωνιστεί η Τζέσικα Λανγκ

timesadmin

Αργκαϊλ: Ντούα Λίπα & Χένρι Κάβιλ σε κατασκοπευτική ταινία για δυνατά γέλια!

timesadmin

Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς: Επιστρέφει το σίκουελ της ταινίας με την Ρενε Ζελβέγκερ

timesadmin

Γεράσιμος Γεννατάς: Προοσπαθώ να εξηγήσω γιατί δεν έχω κάνει ποτέ σινεμά, μου κάνει εντύπωση

timesadmin

Cycladic Screenings: Δύο ταινίες που επέλεξε η ίδια η Cindy Sherman προβάλλονται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

James Rollner

Netflix: Οι σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα – Απρίλιος 2024

wp-needuser