Κυριάκος-Μητσοτάκης:-Συναντήσεις-με-βουλευτές-και-street-party-για-τα-γενέθλια-της-ΝΔ-–-«Πυροσβεστικές»-κινήσεις-μετά-τη-διαγραφή-Σαλμά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήσεις με βουλευτές και street party για τα γενέθλια της ΝΔ – «Πυροσβεστικές» κινήσεις μετά τη διαγραφή Σαλμά

πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης

Να εκτονώσει την ένταση που υπάρχει σε μέρος της ΚΟ της ΝΔ και να ρίξει… γέφυρες εκ νέου σε όσους βουλευτές έχουν εκφράσει δυσφορία ή δεν νιώθουν τόσο κοντά στην κυβέρνηση επιχειρεί το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα «κλειδώσει» η συνάντηση που θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βουλευτές του κόμματος. Αυτή ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και πριν από τις Ευρωεκλογές όταν ο πρωθυπουργός είχε δεχτεί στο γραφείο του βουλευτές κατά ομάδες ανάλογα με την εκλογική τους περιφέρεια για να ακούσει τις απόψεις τους, τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες αλλά και τυχόν παράπονά τους.

Στο μεταξύ στην εκτόνωση της έντασης αναμένεται να συμβάλει και το street party που θα γίνει στην Ρηγίλλης για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ. Έτσι θα δοθεί το μήνυμα της ενότητας και της συνοχής για τα μέλη του κόμματος, ειδικά μετά και τις «ρωγμές» που προκλήθηκαν λόγω του Μάριου Σαλμά, που οδήγησαν στη διαγραφή του.

Οι συναντήσεις αυτές φέρεται να είχαν αποφασιστεί πολύ πριν από την κατάθεση της ερώτησης των 11 βουλευτών για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας . Σε πρώτη φάση οργανώθηκαν συναντήσεις των υπουργών με τους βουλευτές οι οποίοι μετέχουν στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής που έχουν την ευθύνη για τα νομοσχέδιά τους.

Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, όταν ο κ. Φλωρίδης και ο κ. Μπούγας συναντήθηκαν με 25 βουλευτές, ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη ανάλογη σύσκεψη με βουλευτές του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, και σειρά έχει την Τετάρτη ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης.

Related posts

Πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον έκανε σύμβουλό του

wp-needuser

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ένα «βουνό» από έγγραφα ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής

timesadmin

Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στην Ουρουγουάη

wp-needuser

Μάνφρεντ Βέμπερ σε Μητσοτάκη: «Κυριάκο, η Ελλάδα πέτυχε ένα αληθινό οικονομικό θαύμα υπό την ηγεσία σου»

timesadmin

Μπακογιάννη: Το 2020 βρεθήκαμε με το δάχτυλο στη σκανδάλη με την Τουρκία

timesadmin

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στρατηγέ, σε ευχαριστούμε!» – Η ανάρτηση για τον Φλώρο και την αποστρατεία του μετά το ΚΥΣΕΑ

timesadmin