Κούλλης-Νικολάου-για-«famagusta»:-«Η-τουρκική-εισβολή-στην-Κύπρο-είναι-γεγονός-και-οι-ίδιοι-το-λένε»
LIFESTYLE

Κούλλης Νικολάου για «Famagusta»: «Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο είναι γεγονός και οι ίδιοι το λένε»

Media

Κούλλης Νικολάου

Ο Κούλλης Νικολάου ήταν καλεσμένος την Πέμπτη (12/09) στην εκπομπής της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» μιλώντας μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική σειρά «Famagusta», που προβλήθηκε αρχικά από την συχνότητα του Mega.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό, πως η σειρά εντάσσεται στην πλατφόρμα του Netflix. Σε συνέχεια, έπειτα από τις αντιδράσεις της τουρκικής πλευράς, με ανακοίνωση του Ανώτατου Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου λέγεται ότι, η «Famagusta» δεν θα προβάλλεται σε καμία άλλη χώρα πλην της Ελλάδας.

Το σχόλιο του Κούλλη Νικολάου για τη «Famagusta»

«Η «Famagusta» είναι καλή τηλεόραση, είναι ένα καλογυρισμένο σίριαλ. Εγώ προσωπικά ονειρεύτηκα να ταξιδέψει η σειρά σε όλον τον κόσμο. Εδώ και πέντε χρόνια ονειρευόμαστε τη συγκεκριμένη σειρά, ήταν τώρα το timing να βγει στην επέτειο των 50 χρόνων από την εισβολή.

Είμαι τοπολάτρης, αγαπώ την πατρίδα μου, αγαπώ και την Ελλαδάρα μας, είμαι συνδεδεμένος και ναι, αν θες να πω ότι είναι ένα χρέος, ήταν ένα χρέος μας να γίνει η σειρά», είπε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου για τη «Famagusta».

«Θα αναγκαστώ να υπερτονίσω κάτι. Η έγνοια μας δεν είναι απλά να περάσουμε την ιστορία, δεν είμαστε ιστορικοί, αν αναλύαμε την ιστορία θα ήταν ένα ντοκιμαντέρ. Το θέμα είναι να περάσουμε τον ανθρώπινο πόνο, την δίνη ενός πολέμου και τον πόνο που επιφέρει. Ο πόλεμος δεν χρειάζεται να είναι ιστορία, είναι αδιαμφισβήτητος.

Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο είναι γεγονός και οι ίδιοι το λένε. Μπορεί να το λένε ειρηνευτική προσπάθεια, αλλά δεν λένε ότι δεν ήρθαμε ποτέ στην Κύπρο και δεν διχοτομήσαμε την Κύπρο, απλά αλλοιώνουν τους λόγους», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Κούλλης Νικολάου.

«Υπάρχουν μάνες που περιμένουν τα παιδιά τους και κόρες που περιμένουν τους πατεράδες τους, είναι αγνοούμενοι».

Κλείνοντας ο παραγωγός – ηθοποιός ανέφερε: «Η θεματολογία δεν είναι αυτή καθ’ αυτή η ιστορία, θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα της δίνης του πολέμου, το πετύχαμε ή όχι. Θέλαμε να περάσομε, ότι από το να κάνω πόλεμο καλύτερα να κάνω ειρήνη.
Ευχαριστούμε το Mega, που στήριξε το όνειρό μας και το χρηματοδότησε. Ήταν δίπλα μας και άλλοι άνθρωποι σε ηθικό κομμάτι, όπως το κράτος».

Related posts

Αυτοί είναι οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2023 – Ποιες είναι οι 2 γυναίκες της λίστας;

James Rollner

Οι οικονομικές εφημερίδες 16/8/2024

protothema.gr

Φτιάξτε το κέικ της Khloe Kardashian (cinnamon coffee cake)

timesadmin

Γιάννης Ράμος: Πέθανε ο ξάδελφος της Παπαρίζου και φωνή του Big Brother

timesadmin

Σασμός : Η Αργυρώ πιέζει τον Αστέρη, ζητώντας να μάθει τι συμβαίνει με την οικογένειά του

timesadmin

Φίλιππος Πλιάτσικας: Δεν ξέρω αν η καλλιτεχνική μας πορεία θα ήταν η ίδια αν ο Καρράς δεν έλεγε το «Ασ’ την να λέει»

timesadmin