Κοντογιαννίδης-για-τη-φωτιά-που-παραλίγο-να-κάψει-το-σπίτι-του:-Είναι-ντροπή,-το-μέρος-γύρω-γύρω-είναι-νεκροταφείο
LIFESTYLE

Κοντογιαννίδης για τη φωτιά που παραλίγο να κάψει το σπίτι του: Είναι ντροπή, το μέρος γύρω-γύρω είναι νεκροταφείο

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης μίλησε για τις καταστροφές που αντίκρισε, από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα, ενώ αναφέρθηκε στο σπίτι του, που γλίτωσε οριακά.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» και αρχικά, δήλωσε: «Να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι, επειδή σώσαμε το σπίτι; Σας έχω στείλει υλικό, αληθινό ρεπορτάζ. Αυτό είναι το σπίτι που βλέπετε μέσα σε 50.000 στρέμματα και φαντάζει σαν κάτι που δεν κολλάει με το περιβάλλον. 50.000 στρέμματα είναι καμμένα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αφού το είδα και είπα “αυτό τώρα γιατί υπάρχει;”. Είναι σύριζα το σημείο που πέρασε η φωτιά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3fmav55bz3d)

Αναφορικά με τα μηνύματα που δέχτηκε, αναφέρει: «Με παίρνουν πολλοί συγγενείς και μου λένε “ευτυχώς που σώθηκε το σπίτι”. Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων του “να σωθώ εγώ”. Εγώ τι να κάνω; Να πάω στο μπαλκόνι και να δω καμένο το σπίτι του Γιάννη (Ζουγανέλη);».

Τέλος, ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Το σπίτι είναι παράταιρο μέσα. Είναι νεκροταφείο παιδιά. Μην το βλέπουμε σαν απλή είδηση. Είναι ντροπή».

Το ξέσπασμα του ηθοποιού – Έγιναν όλα κάρβουνο, λέει

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ξέσπασε σε δηλώσεις του για την καταστροφή στον Βαρνάβα, με τις φωτιές στην Αττική να καίνε για ακόμη ένα δύσκολο εικοσιτετράωρο.

Το εξοχικό σπίτι του ηθοποιού στην περιοχή δεν κάηκε, αλλά όπως τόνισε όλα τα υπόλοιπα «έγιναν κάρβουνο». Ο ίδιος πληροφορήθηκε από γείτονά του, που του έστειλε φωτογραφία από το σπίτι να είναι «όρθιο μέσα σε ένα μαύρο τοπίο» όπως είπε στην εφημερίδα «ΟΝ time». Πιο αναλυτικά, ο Παύλος Κοντογιαννίδης ανέφερε:

«Δυστυχώς, όλα έγιναν κάρβουνο. Το σπίτι μου σώθηκε σαν από θαύμα, γιατί είχα φροντίσει να το έχω “κουρεμένο” από χόρτα. Το βλέπω τώρα από μια φωτογραφία που μου έστειλε ο γείτονας, όρθιο μέσα σε ένα μαύρο τοπίο και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Να χαρώ που σώθηκε το σπίτι μου ή να κλαίω που χάθηκε ο παράδεισός μου; Ένα σπίτι όρθιο μέσα σε 100 στρέμματα κάρβουνο. Πες μου τώρα, να χαρώ, να λυπηθώ, να βρίσω, τι να πω; Τα προβλέψαμε, το λέγαμε όλοι που μένουμε εδώ».

pavloskontogiannidis666

Related posts

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Το ότι έγινα μπαμπάς είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, μόνο όσοι το ζούμε το καταλαβαίνουμε

timesadmin

Kηδεία Matthew Perry: Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νεκροταφείου

timesadmin

Γιώργος Αυτιάς: Ανακοίνωσε θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές – Δείτε βίντεο

timesadmin

Οι αθλητικές εφημερίδες 10/12/2023

timesadmin

Ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη στο «Ενώπιος Ενωπίω» – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Την Κυριακή με τη Realnews: Δωροεπιταγή 10€

timesadmin