Tuesday, August 26, 2025
spot_imgspot_img

Related Posts

Top 5 This Week

Κομισιόν: Απαράδεκτη η επίθεση του Ισραήλ σε νοσοκομείο στη Γάζα

Η επίθεση του Ισραήλ στο νοσοκομείο Νάσερ, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, χθες Δευτέρα, κατά την οποία τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν περιλαμβανομένων πέντε δημοσιογράφων, είναι “εντελώς απαράδεκτη”, δήλωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

“Οι άμαχοι και οι δημοσιογράφοι πρέπει να προστατεύονται με βάση το διεθνές δίκαιο”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Άνουαρ αλ Ανούνι σε συνέντευξη Τύπου.

“Οι άμαχοι στη Γάζα υποφέρουν για υπερβολικά πολύ καιρό και υπερβολικά πολύ, και είναι καιρός να σπάσει ο κύκλος της βίας”, είπε ακόμη ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το Ισραήλ έπληξε το νοσοκομείο Νάσερ στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας χθες, Δευτέρα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 20 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων πέντε δημοσιογράφο που εργάζονταν για το Ρόιτερς, το Ασοσιέιτεντ Πρες το αλ Τζαζίρα και άλλα ΜΜΕ.

Popular Articles