«Κατάρα-της-Τζέλας-Δελαφράγκα»-–-Αλέξανδρος-Αντωνόπουλος:-«Ο-Οσμάν-Βουρδάμπεης-δεν-είναι-αυτό-που-φαίνεται»
LIFESTYLE

«Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» – Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο Οσμάν Βουρδάμπεης δεν είναι αυτό που φαίνεται»

«Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» – Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο Οσμάν Βουρδάμπεης δεν είναι αυτό που φαίνεται»

Media

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, που θα γνωρίσουμε ως Οσμάν Βουρδάμπεη, έναν πάμπλουτο Τούρκο επιχειρηματία, στο αυριανό (15/10) επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα», βρέθηκε καλεσμένος την Κυριακή (13/10) στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Για το ρόλο του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι ένας άνθρωπος που άλλα λέει και άλλα είναι. Και προς το τέλος θα αποκαλυφθούν κι άλλα που δεν μπορώ να πω. Δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος πολύ συμπαθητικός, πολύ γλυκός όταν τον βλέπουμε με την γυναίκα του και μετά είναι κάτι άλλο. Το καλύτερο είναι ότι μιλάμε τούρκικα με υπότιτλους. Βέβαια είναι Ρέππας-Παπαθανασίου τούρκικα. Είναι τούρκικα που καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέμε, αλλά παρόλα αυτά έχει υπότιτλους. Είναι υπόπτου ηθικής και συμφεροντολόγος, ένας πολύ «θετικός» χαρακτήρας. Την σύζυγο του Οσμάν υποδύεται η Μαριέλλα Σαββίδου».

Όπως είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, στους δραματικούς ρόλους όσο ήταν νέος δεν ήταν καθόλου καλός, όμως, μεγαλώνοντας αυτό νιώθει ότι έχει αλλάξει.

Παρότι έχει αμερικάνικη υπηκοότητα δεν σκέφθηκε ποτέ να κάνει καριέρα στην Αμερική «είχα ένα παράδειγμα, τη γιαγιά μου που έμεινε 10 – 12 χρόνια με μεγάλη επιτυχία εκεί, αλλά δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις καριέρα στην Αμερική, για εμένα ήταν μια ουτοπία».

Μιλώντας για τον παππού του Αλέξη Μινωτή, είπε ότι ήταν πολύ σκληρός άνθρωπος – πρώτα με τον εαυτό του και μετά με τους γύρω του. Ενώ η γιαγιά του Κατίνα Παξινού ήταν το εντελώς αντίθετο «πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, μεγάλη προσωπικότητα και πολύ δοτική σε όλους τους ανθρώπους, βοηθούσε πολύ κόσμο, έδινε λεφτά παντού».

Σχετικά με τα όρια της κωμωδίας: «τώρα έχουμε φθάσει στα άκρα με το metoo, έχει ένα τεράστιο εύρος και δεν μπορείς τίποτα να πεις. Η κωμωδία δεν έχει όρια, τα όρια τα βάζει αυτός που την κάνει και αυτός που την βλέπει. Αν δεν του αρέσει, δεν την βλέπει, είτε είναι σάτιρα είτε κωμωδία».

Ο ηθοποιός έχει άγχος σε κάθε δουλειά: «Κάθε φορά που γίνεται μια καινούρια δουλειά έχουμε όλοι πολύ μεγάλη αγωνία, φυσικά υπάρχει άγχος. Η κάθε δουλειά αντιμετωπίζεται με το ίδιο άγχος. Δεν έλεγα αυτή η σειρά θα σκίσει. Σκεφτόμουν μήπως είναι πολύ προχωρημένη η #Tzela για τις μεγαλύτερες ηλικίες».

«Να είμαστε υγιείς ζωντανοί και πάντα νέοι, η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο. Όσο είσαι καλά και υγιής μπορείς να είσαι νέος, το πιστεύω απόλυτα», κατέληξε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Related posts

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Το μήνυμα, η μπηχτή και το hashtag που έφερε «βροχή» από σχόλια

James Rollner

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λευτέρης Παπαπέτρου με νέα κωμωδία στο Star;

James Rollner

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στον Alpha με ένα all-star cast ηθοποιών

James Rollner

Χάρης Κωστόπουλος: Συγκλονισμένος ο Λευτέρης Πανταζής με τον θάνατό του

timesadmin

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για την τιμητική βραδιά στο Ηρώδειο για την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

James Rollner

Ηλέκτρα – Επόμενα επεισόδια: O Πέτρος Βρεττός καταρρέει στα χέρια του Σωτήρη

timesadmin