Κασσελάκης-για-Λινού:-Δεν-με-κάλυψαν-οι-εξηγήσεις-της,-να-παραδώσει-την-έδρα-–-Δεν-έχει-απαντήσει-στις-κλήσεις-μας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης για Λινού: Δεν με κάλυψαν οι εξηγήσεις της, να παραδώσει την έδρα – Δεν έχει απαντήσει στις κλήσεις μας

Κασσελάκης για Λινού: Δεν με κάλυψαν οι εξηγήσεις της, να παραδώσει την έδρα – Δεν έχει απαντήσει στις κλήσεις μας

πολιτική

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Για την Αθηνά Λινού μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης από τα Χανιά όπου βρίσκεται για το γαμήλιο γλέντι του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις του στο MEGA, τόνισε ότι «δεν με έχουν καλύψει οι εξηγήσεις της κυρίας Λινού και το γραφείο μου έχει ζητήσει την παραίτησή της και τη διευκόλυνση με την παράδοση της έδρας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «δεν έχει απαντήσει σε τίποτα, ούτε σε τηλέφωνα, ούτε σε sms, ούτε και στο whatsapp. Αναμένουμε την απάντησή της».

Όπως είπε ο ίδιος, «είναι καταγεγραμμένο το αίτημα που έχουμε κάνει, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να παραδώσει την έδρα της στην πρώτη επιλαχούσα. Η απάντηση σε μηνύματα είτε είναι τηλεφωνικά είτε γραπτά είναι ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Όσον αφορά στην υπόθεση για την οποία γίνεται διερεύνηση ο κ. Κασσελάκης είπε: «Δεν είμαι εισαγγελέας αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί πριν από την ενσωμάτωσή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι ένα μήνυμα για το ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

ΣΥΡΙΖΑ: Προς διαγραφή η Αθηνά Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Προς διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ βαίνει η Αθηνά Λινού, έπειτα από πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη.

Νωρίτερα, ζητήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η παραίτηση της κα Αθηνάς Λινού από την από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για λόγους διαφάνειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το υπόμνημα των 459 σελίδων που κατέθεσε στα όργανα του κόμματος η κα Λινού, οι εξηγήσεις της σχετικά με τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για την ΜΚΟ που διατηρούσε δεν κρίθηκαν επαρκείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει να ελεγχθούν οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη.

Related posts

Χατζηδάκης στο Greece Talks: Ρεκόρ στον τουρισμό το ’23 – Τι είπε για το AirBnb, τις τιμές ακινήτων και τη Θεσσαλονίκη

timesadmin

Μητσοτάκης: Τον Μάιο θα επισκεφθώ την Άγκυρα – Εκτός τόπου και χρόνου όσοι πιστεύουν ότι δεν θα υπάρχουν και αναταράξεις

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ξέρω τι λέει ο Σπίρτζης εγώ προσυπογράφω, λέει ο Κουρουμπλής μετά τη δήλωση Κασσελάκη για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά»

protothema.gr

ΠΑΣΟΚ: Εκτός Κ.Ο. ο Μπαράν Μπουρχάν με απόφαση Ανδρουλάκη

timesadmin

Άδωνις Γεωργιάδης για Στέφανο Κασσελάκη: Θεία δίκη για τους Αριστερούς η ελαφριά αισθητική του

protothema.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε 6 μήνες θα παραδώσουμε το πιο σύγχρονο και το πιο όμορφο Μετρό

protothema.gr