«Καρφιά»-Γερουλάνου-κατά-Διαμαντοπούλου:-«Αν-δεν-είχε-κατέβει-θα-είχα-περάσει-στον-β’-γύρο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφιά» Γερουλάνου κατά Διαμαντοπούλου: «Αν δεν είχε κατέβει θα είχα περάσει στον β’ γύρο»

«Καρφιά» Γερουλάνου κατά Διαμαντοπούλου: «Αν δεν είχε κατέβει θα είχα περάσει στον β’ γύρο»

πολιτική

Παύλος Γερουλάνος

«Αιχμές» κατά της Άννας Διαμαντοπούλου σχετικά με τις εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ άφησε ο Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή LiveNews στο MEGA.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα είχε εκλεγεί στον επόμενο γύρο εάν δεν κατέβαινε υποψήφια η κ. Άννα Διαμαντοπούλου απάντησε:

«Είναι προφανές αυτό. Νομίζω πως υπήρχε καλή διάθεση από τη δική μου πλευρά. Θεωρούσα ότι μέχρι αυτήν την υποψηφιότητα είχαμε κάνει μία ενδιαφέρουσα συμμαχία μεταξύ ομάδων που είχαν καιρό να βρεθούν στην ίδια μεριά και δεν άξιζε τον κόπο να τις χωρίσουμε».

Αναφερόμενος στον α’ γύρο των εκλογών και στη μικρή διαφορά του από τον Χάρη Δούκα, ο Παύλος Γερουλάνος σημείωσε: «Ήταν θρίλερ, με τα πάνω και τα κάτω του. Δέχεσαι το αποτέλεσμα, κάνεις την κριτική σου και προχωράς με ό,τι έχεις πετύχει ή ό,τι δεν έχεις πετύχει. Για εμένα έχει αξία αυτή η διαδικασία να αναβαθμίσει τη λειτουργία του κόμματος. Σημασία έχει σε μία πορεία, που είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική μου υποψηφιότητα, να υπάρξει μία φωνή απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αν το κερδίσαμε αυτό την Κυριακή, τότε είναι μία μεγάλη παρακαταθήκη».

Σε σχέση με την εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής, ο βουλευτής μίλησε για την παλαιότερή δήλωσή του, όπου είπε πως «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι και βουλευτής», σχολιάζοντας:

«Είπα πως πρέπει να είναι βουλευτής γιατί θα δοθούν πολλές σκληρές μάχες στη Βουλή και εκεί ο κόσμος συγκρίνει τον πρωθυπουργό με οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική πρόταση. Δεν είναι αν υποστηρίζω κάποιον η όχι απλώς οι μάχες θα είναι κρίσιμες. Το να ανοίξεις μία κουβέντα για την ψήφο είναι κακό και για εμένα και για αυτόν που θα εκλεγεί. Ο καθένας έχει τα συν και τα πλην του».

«Αν οι ψηφοφόροι δώσουν στον Ανδρουλάκη δεύτερη ευκαιρία, θα δούμε τις πρώτες μέρες αν έχει πάρει τα μηνύματα. Στο χέρι του είναι αν εκλεγεί πρόεδρος να πει τι είναι αυτό που θα αλλάξει. Θα φανεί από την πορεία του καθενός».

Σε σχέση με το debate που δεν θα γίνει, απάντησε:

«Η σημασία στο debate είναι πως θα άλλαζε τη δυναμική της τηλεμαχίας. Οι τηλεμαχίες σου δίνουν μία δυνατότητα να κρίνεις».

Σε σχέση με το ποιος είναι ο ρόλος του ίδιου στην επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ, είπε:

«Ο σκοπός είναι να υπηρετήσω το κόμμα όσο καλύτερα μπορώ. Όπως και τον πρόεδρο του κόμματος. Θεσμικά θα κινηθώ πάντα και εξαρτάται από τον πρόεδρο τι ρόλο θα μου ζητήσει να παίξω».

Related posts

Έλενα Κουντουρά για Τέμπη: Ζήτησε απαντήσεις από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Σιδηροδρόμων ΕRA για την ασφάλεια των ελληνικών σιδηροδρόμων

wp-needuser

Tηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Καραμανλή και Σαμαρά για τα γαλάζια γενέθλια στη Ρηγίλλης

James Rollner

Πειθαρχικός έλεγχος για δύο οπλίτες και έναν δόκιμο – Συμμετείχαν σε εκδηλώσεις του ΚΚΕ

adminDev

Φάμελλος για Κασσελάκη: Δεν είναι δεδομένο ότι θα κατέβει υποψήφιος, δεν το δηλώνει

wp-needuser

Γκάλοπ MRB: Σε ποσοστά ευρωεκλογών η ΝΔ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,9% – Ανδρουλάκης, Δούκας προηγούνται στο ΠΑΣΟΚ

timesadmin

ΝΔ: Σύσφιγξη σχέσεων και «ζύμωση» με υπουργούς στην Αθηναϊκή Λέσχη και τον Καραβίτη

timesadmin