Κακλαμάνης-για-Χατζηδάκη:-Χαρήκαμε-όλοι-που-σε-χρόνο-ρεκόρ-απάντησε-ένας-υπουργός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης για Χατζηδάκη: Χαρήκαμε όλοι που σε χρόνο ρεκόρ απάντησε ένας υπουργός

Κακλαμάνης για Χατζηδάκη: Χαρήκαμε όλοι που σε χρόνο ρεκόρ απάντησε ένας υπουργός

πολιτική

Νικήτας Κακλαμάνης

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ένας από τους 11 βουλευτές της ΝΔ που κατέθεσαν ερώτηση για το καθεστώς προστασίας των δανειοληπτών από τις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων, μίλησε στον ΑΝΤ1.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης προανήγγειλε πως θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες παρεμβάσεις βουλευτών της ΝΔ, με τις οποίες όπως είπε «προσπαθούμε να ανακόψουμε την πτωτική πορεία της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις».

Σε ερώτηση για την απάντηση του Κωστή Χατζηδάκη, ο βουλευτής της ΝΔ είπε αρχικώς ότι «χαρήκαμε όλοι που σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε 24 ώρες, απάντησε ένας υπουργός. Μέχρι τώρα απαντούσαν μέσα στον μήνα, στο παρελθόν κάποιοι υπουργοί δεν απαντούσαν και ποτέ, όχι μόνο της ΝΔ και άλλων κυβερνήσεων, το ξέρουν αυτό και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες».

«Στην ουσία της απάντησης, αυτή ξεκινάει με το πώς διασώθηκαν οι τράπεζες από τα κόκκινα δάνεια, ενώ εμείς ρωτούσαμε για τον κόσμο. Είχαμε κάνει 5 συγκεκριμένα ερωτήματα στα οποία δεν πήραμε απάντηση», είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής είπε πως «έγινε και μια κοινοβουλευτική απρέπεια διότι μας παρέπεμπε η πολιτική απάντηση του φίλου μου του Κωστή Χατζηδάκη σε μια ανακοίνωση που έβγαλε μια Γενική Γραμματέας. Στους βουλευτές δεν απαντούν οι Γραμματείς, απαντούν οι Υπουργοί βάζοντας την υπογραφή τους από κάτω».

«Σήμερα τα 4 από τα 5 σπίτια βρίσκονται σε κίνδυνο, δεν μπορείς να τους βρεις καν», είπε ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων, επικαλούμενος και μαρτυρία δημοσιογράφου που είχε λάβει καταναλωτικό δάνειο ότι «επί δύο μήνες προσπαθούσε να πάρει μια βεβαίωση».

Related posts

Ρωμανός: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αγωνίζονται εντός και εκτός συνόρων, για να υπονομεύσουν την ανάπτυξη, ελλείψει επιχειρημάτων

protothema.gr

erga.gov.gr: Αποκαλύφθηκε η πλατφόρμα, περισσότερα από 6.000 projects – Οι πολίτες θα βλέπουν την πρόοδο των έργων

timesadmin

Από ώρα σε ώρα οι ανακοινώσεις των νέων γενικών γραμματέων

timesadmin

Υπουργείο Τουρισμού για την αγορά χαλιών: Με διαφάνεια η προμήθεια, ήταν απαραίτητη η ανανέωση εξοπλισμού

James Rollner

Φάμελλος: Να εξηγήσει ο κ. Μητσοτάκης γιατί βάζει στο στόχαστρο τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους

timesadmin

Παπαστεργίου: Περίπου 10.000 φίλαθλοι πέρασαν τα εισιτήρια διαρκείας τους στο Gov.gr.wallet

James Rollner