AYTOKINHTO

Και τώρα μπορείς να αγοράσεις βέρες γάμου Honda

Ήθελες να παντρευτείς αλλά δεν έβρισκες τις σώστες βέρες; Τέρμα το πρόβλημα γιατί μόλις κυκλοφόρησαν βέρες Honda και φέτος το καλοκαίρι λέμε “ναι, δέχομαι”

Top Gear TEAM

Ένας κοσμηματοπώλης στην Ιαπωνία πουλάει βέρες με τη σφραγίδα της Honda. Και όμως οι βέρες από την U-Treasure έχουν την επίσημη έγκριση της Honda και εσύ μπορείς να ζητήσεις από το χαράκτη αν θες εκτός από το σήμα της Honda να γράφει “Civic TypeR”. Κάτι τέτοιο είναι σχεδόν λόγος γάμου. 

Βέρες Honda από πλατίνα

Για τους λάτρεις της Honda είναι μάλλον ό,τι καλύτερο. Ποιος καλύτερος τρόπος για να πεις “δέχομαι” και να διακηρύξεις την αιώνια αγάπη σου για έναν άλλο λάτρη του αυτοκινήτου από μια βέρα που γράφει πάνω της “VTEC”;

Βέρες γάμου Honda

Δεν είναι φθηνές -κοστίζουν 132.000 γιεν, ή σχεδόν 850 ευρώ με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες. Ίσως να είναι κάπως υπερτιμημένες για ένα ζευγάρι πλατινένιες βέρες, αλλά μάλλον αξίζει τον κόπο, αν ακούς TypeR να κατέβαζει ταχυτήτες, στον ύπνο σου.

Υπάρχουν συνολικά 12 διαφορετικές επιλογές, που κυμαίνονται από το λογότυπο “H” μέχρι τα έντονα γράμματα του πλήρους σήματος “HONDA”. Υπάρχουν επίσης κάποιοι ιαπωνικοί χαρακτήρες -δεν ξέρουμε τι λένε. Και υπάρχει ένα λογότυπο “HM”, το οποίο παραπέμπει στα αρχικά ορισμένων από τους πιο αξιόλογους κινητήρες της Honda.

Βέρες γάμου Honda

Υπάρχουν επίσης ονόματα των μοντέλων Prelude και Beat, καθώς και αυτά των Civic Type R και Integra Type R -όχι Type S. 

Βέρες γάμου Honda

Ευτυχώς, οι βέρες αποφεύγουν τη φανταχτερή εμφάνιση του Honda Civic Type R. Οι βέρες Honda είναι λιτές και κομψές και είναι διαθέσιμες από τις 10 Ιουλίου στο κατάστημα της U-Treasure στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Βέρες γάμου Honda

Related posts

Επικεφαλής γερμανικής φίρμας προτείνει μηδενικούς δασμούς στα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα

wamdiness

Επίσημο: Η Tesla εξελίσσει την ασύρματη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

timesadmin

Δοκιμή του νέου Honda CR-V 2.0 e:HEV 4WD: Ποιότητα και ευρυχωρία με το αζημίωτο

James Rollner

Τι συμβαίνει και πέφτει τόσο πολύ η παραγωγή αυτοκίνητων στην Ιταλία

timesadmin

Τι πρέπει να κάνεις αν πέσεις με το αυτοκίνητο στο νερό

protothema.gr

Αποστολή στη Φρανκφούρτη: Επιτέλους τετρακίνητο Jeep Avenger 4xe

James Rollner