Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή εκπαιδευτής ιππασίας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων αθλητριών
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή εκπαιδευτής ιππασίας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων αθλητριών
Ο 67χρονος, υπήκοος Γερμανίας, διώκεται για για πράξεις σε βάρος τεσσάρων θυμάτων ηλικίας 15 – 17 ετών, οι οποίες φέρεται να τελέστηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο του 2024

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο εκπαιδευτής ιππασίας που καταγγέλθηκε από ανήλικες αθλήτριες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.
Ο 67χρονος, υπήκοος Γερμανίας, διώκεται για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων, πράξεις οι οποίες φέρεται να τελέστηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο του 2024.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., ο 67χρονος κατηγορείται για πράξεις σε βάρος τεσσάρων θυμάτων ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, ενώ η μία από αυτές αφορά την πράξη του βιασμού.
Κατά πληροφορίες, η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία που έκανε στην ΕΛ.ΑΣ. μια 16χρονη, η οποία ανέφερε ότι ο εκπαιδευτής ιππασίας προέβαινε σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις. Στη συνέχεια κλήθηκαν να καταθέσουν και οι υπόλοιπες μαθήτριες που επιβεβαίωσαν με τη σειρά τους ότι είχαν πέσει και οι ίδιες θύματα του 67χρονου.
Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, χωρίς να πείσει εισαγγελέα και ανακριτή που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.
Ειδήσεις σήμερα:
Τζάνειο: Έχουν πληγεί πέντε βασικά κέντρα του οργανισμού της 62χρονης, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον – «Γελούσε με τα παιδιά της το προηγούμενο βράδυ»
Έπεσε με φλεγόμενο αλεξίπτωτο 16 φορές – Ο Τομ Κρουζ μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες για τη σκηνή του νέου «Mission: Impossible»
Σε εξέλιξη το πρώτο «κύμα» εξόδου για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Αυξημένη η κίνηση σε Αθηνών-Κορίνθου, Κηφισό, Αττική Οδό και Πειραιά
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-








