Θανάσης-Τσαλταμπάσης:-Αγχώθηκα-στον-πρώτο-χορό-του-γάμου,-καλύτερα-να-έκανα-πρεμιέρα-στο-Ηρώδειο
LIFESTYLE

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Αγχώθηκα στον πρώτο χορό του γάμου, καλύτερα να έκανα πρεμιέρα στο Ηρώδειο

Λίγες ημέρες αφότου παντρεύτηκε, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ήταν καλεσμένος στο «Buongiorno», όπου μίλησε για τον γάμο του με την Αγοραστή Αρβανίτη.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην επερχόμενη θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί: «Θα υποδυθώ την διευθύντρια στο σχολείο της Ματίλντα. Κάνουμε πρόβες, χτίζουμε τον ρόλο και θα πάμε στην παράσταση. Έχω ξανακάνει γυναικείο ρόλο, είχα κάνει μία γιαγιά και έναν ακόμη ρόλο. Είναι όρος να παίζεται από άντρα αυτός ο ρόλος, στο θέατρο. Η κακία είναι το κυρίαρχο στοιχείο της διευθύντριας», είπε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Για τον γάμο του ανέφερε: «Για βάφτιση πηγαίναμε και λέμε “δεν παντρευόμαστε;”. Βέβαια, αν βιαστήκε γιατί είμαστε μόνο 16 χρόνια. Δεν ξέρω, βιαστήκαμε; Εγώ εκείνη τη μέρα είχα όμως λίγο άγχος, νόμιζω ότι δεν θα έχω, αλλά όσο προχωρούσε το μυστήριο το ξεπέρασα. Ήταν ένας γάμος σε κλειστό κύκλο, με καλούς συγγενείς και φίλους. Περάσαμε πολύ όμορφα, το χαρήκαμε».

Δείτε το βίντεο

Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει η παράδοση, μου αρέσουν τα ήθη και τα έθιμα, αλλά εμένα μου αρέσει να κινούμαι σύμφωνα με το ένστικτό μου και στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί είμαστε δύο άτομα πια τρεις, να είναι κάτι που να μας εμπνέει και τους δύο και έτσι πράξαμε. Δεν ήταν ο γάμος στα σχέδιά μας. Είχαμε κάνει ένα σύμφωνο συμβίωσης. Αλλά θέλαμε να το ζήσουμε και το αποφασίσαμε. Κυρίως έγινε για την μπέμπα βέβαια όλο αυτό και μετά για εμάς. Ήταν η μέρα της Θωμαΐδος».

Επίσης, αποκάλυψε ότι είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης στο παρελθόν και εξήγησε το πώς ένιωσε όταν παντρεύτηκε: «Εκεί που πίστευα ντάξει τι θα γίνει, ένα χαρτί είναι; Την μέρα του συμφώνου, νιώσαμε διαφορετικά, σαν να σφραγίσαμε αυτό το πράγμα, ήταν καθαρά αίσθηση, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είχε κάτι, όπως και τώρα με το μυστήριο πάλι κάτι μας έδωσε, σαν να βγήκε πιο ώριμος, πιο μεγάλος από προχθές το βράδυ. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Εμένα κάτι μου έδωσε και το ίδιο νομίζω ένιωσε και η σύζυγός μου. Ήταν όμορφο που ήρθαν άνθρωποι που αγαπάς, φίλοι».

«Αγχώθηκα στον πρώτο χορό στο γλέντι του γάμου και είπα “Καλύτερα να έκανα πρεμιέρα στο Ηρώδειο”. Τόσο άγχος», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον ερχομό της κόρης του τον Ιανουάριο, ο ηθοποιός δήλωσε: «Νομίζω, διαχρονικά οι γονείς θα έλεγαν «σε τι κόσμο φέραμε το παιδί μας». Θέλω να φροντίσω εμείς να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε αγάπη και το αίσθημα της ελευθερίας, να έχει τα εφόδια για να πορευτεί σε έναν κόσμο που πάντα θα είναι «κάπως». Είμαι τρυφερός, μου αρέσει, έχω μεγαλώσει έτσι και θέλω να το προσφέρω, είμαι ήρεμος και ευγενής. Και η Αγοραστή και η Θωμαΐς είναι πριγκίπισσες. Τις αγαπώ πολύ. Μου βγάζει πολλά η στοιχεία η σύζυγός μου που με φέρνει σε ισορροπία. Σε πολλά είμαι «μπούφος». Υπήρξαν και δύσκολες στιγμές αλλά όταν θέλεις κάτι μπορείς να το καταφέρεις. Θέλω να διατηρώ την ψυχραιμία μου, πείω χωρίς να φωνάξω. “Ξεσπάω” στην δουλειά μου».

Σε άλλο σημείο, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για το μέλλον του στην τηλεόραση: «Έχω συζητήσεις για δουλειά στην τηλεόραση. Μετά την συνύπαρξή μου με την Αγοραστή και την κόρη μου, έχω δει αλλιώς την ζωή. Αγαπώ και άλλα πράγματα πέρα από την δουλειά μου και τα έχω βάλει στα σωστά σημεία. Η πολυτέλειά μου είναι να ζω αξιοπρεπώς».

Ειδήσεις σήμερα:

H Χαμάς θα αναγεννηθεί σαν φοίνικας από τις στάχτες της, λέει ηγέτης της ισλαμιστικής οργάνωσης

Δούκας: Το αίτημα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ είναι πανίσχυρο, θα στήριζα Γερουλάνο αν ήταν στον β’ γύροΚοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες

Related posts

Survivor 2024: Άλλοι άνθρωποι οι παίκτες μετά την περιποίησή τους – Δείτε το πριν και το μετά – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

protothema.gr

Ίαν ΜακΚέλεν: Φοβάται να βγει από το σπίτι του μετά το ατύχημά του

timesadmin

Συγκίνησε με την ιστορία της η Super Κική στο Dragons’ Den – «Έχουν κάνει φυλακή, έχουν σκουπίσει τουαλέτες φυλακών»

James Rollner

Οι αθλητικές εφημερίδες 6/1/2024

timesadmin

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο να βρει τρόπο ώστε να σπάσει το προγαμιαίο σύμφωνο

protothema.gr

Διδασκάλου για Κωστόπουλο: Πήρα το θάρρος να μιλήσω και το είπα στο πλαίσιο της δικαιοσύνης

timesadmin