Θανάσης-Θεοχαρόπουλος:-Όχι-στην-υποψηφιότητα-Κασσελάκη-–-Ο κατήφορος-πρέπει-να-σταματήσει-εδώ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Όχι στην υποψηφιότητα Κασσελάκη – Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει εδώ

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Όχι στην υποψηφιότητα Κασσελάκη – Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει εδώ

πολιτική

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Όχι στην υποψηφιότητα Κασσελάκη – Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει εδώ

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε στη διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, θέτοντας παράλληλα ζήτημα αποκλεισμού της υποψηφιότητάς του.

«Τα συλλογικά μας όργανα δέχθηκαν εξώδικο και απειλή με εισαγγελικές αρχές από τον πρώην πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη. Για να πει ότι το παίρνει πίσω αλλά καλώς το έκανε!» σημείωσε.

«Ταυτόχρονα έχει μιλήσει για εκτροπή, κουκούλες και διαπλοκή στον ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν δέχεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων λέγοντας ότι είναι πρόεδρος πάρα την μομφή με την οποία έγινε έκπτωτος» πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Και ρωτάω αν έρθει ο οποιοσδήποτε σήμερα και ζητήσει να είναι υποψήφιος κατηγορώντας το κόμμα για διαπλοκή, εκτροπές, κουκούλες, στέλνοντας εξώδικα, απειλώντας το κόμμα για εισαγγελικές αρχές και μετά το έπαιρνε πίσω λέγοντας ότι καλώς το έκανε, και υπέγραφε ως πρόεδρος ενώ δεν ήταν, θα δεχόμασταν την υποψηφιότητα του. Η απάντηση είναι προφανώς όχι», τόνισε.

«Αυτό που συνέβη επίσης σήμερα με το να παλεύουν οι υποστηρικτές του Κασσελάκη τεχνητά να μην υπάρχει απαρτία και να μην γράφονται ενώ βρίσκονται στον χώρο λέγεται υπομόμευση των δημοκρατικών λειτουργιών του κόμματος. Επειδή δεν έχουν πλειοψηφία προχώρησαν σε αυτές τις αδιανόητες ενέργειες. Δεν τους πέρασε, απέτυχαν και σε αυτό» συνέχισε ο κ. Θεοχαρόπουλος, για να προσθέσει ότι «τις προηγούμενες μέρες δε είδαμε sms για κινητοποιήσεις έξω από Κ.Ε. μέχρι και τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη να καλεί κόσμο να μαζευτεί έξω από την αίθουσα Συνεδρίου όταν αυτό θα διεξαχθεί. Λες και οι Κ.Ε. και τα συνέδρια είναι αρένες μάχης. Είμαι βέβαιος ότι σε όλους θυμίζουν κάτι αυτά».

«Όλες αυτές οι πρακτικές δεν έχουν σχέση με την Αριστερά και τον δημοκρατικό χώρο. Για αυτό ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει εδώ», κατέληξε.

Related posts

Τατάρ για τις δηλώσεις Δένδια: Τις έκανε λόγω ενοχών για τη στάση της Ελλάδας έναντι των Ελληνοκυπρίων

timesadmin

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάμε δυνατά να πετύχουμε το καλύτερο»

wp-needuser

Άδωνις Γεωργιάδης: Μου προκαλεί δυσφορία η φτήνια με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε την αποχώρηση Δραγασάκη

protothema.gr

Άννα Διαμαντοπούλου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

timesadmin

ΚΚΕ: Το σάπιο πλαίσιο «προστασίας της εθνικής ασφάλειας» έστρωσε το έδαφος στην ΝΔ – Αδιαμφισβήτητες οι ευθύνες της για τις υποκλοπές

protothema.gr

Μιχαηλίδου: Η λογική δεν χρειάζεται καμία μονταζιέρα – Το ηχητικό υλικό έχει δοθεί αυτούσιο στις δικαστικές αρχές

wp-needuser