Θάνος-Μωραΐτης:-Κάποιοι-φοβούνται-την-κομματική-βάση-του-ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θάνος Μωραΐτης: Κάποιοι φοβούνται την κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ

Θάνος Μωραΐτης: Κάποιοι φοβούνται την κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ

πολιτική

Θάνος Μωραΐτης: Κάποιοι φοβούνται την κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι φοβούνται τα μέλη, φοβούνται την κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αυτό το οποίο οργάνωσαν από χθες ήταν μια μέθοδος αναβολής του συνεδρίου, γιατί δεν φοβούνται μόνο τα μέλη φοβούνται και το συνέδριο» τόνισε σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΚΕ του κόμματος, Θάνος Μωραΐτης, κατά την αποχώρηση του από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο κ. Μωραΐτης στη συνέχεια επεσήμανε: «Εμείς αυτή τη διαδικασία την καταγγείλαμε σήμερα ως μια διαδικασία που δεν περιμέναμε ποτέ να την δούμε σε ένα αριστερό δημοκρατικό κόμμα, και αποχωρήσαμε από την κεντρική επιτροπή. Είμαστε όμως στην μάχη για το μεγάλο ανοιχτό δημοκρατικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που θα δώσει όλες τις απαντήσεις απέναντι σε όλες τις μεθοδεύσεις και όλα αυτά τα οποία γίνονται αυτή τη στιγμή και πληγώνουν κυρίως τα μέλη μας και την κομματική μας βάση» σημείωσε ο Θάνος Μωραΐτης ο οποίος ρωτήθηκε για το αν εκτιμά ότι κάποιοι επιχειρούν να περιοριστεί ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία στο συνέδριο και είπε: «Βεβαίως και κάποιοι αυτό μπορεί να επιθυμούν να το κάνουν και να το μεθοδεύουν. Αυτοί που δεν μπορούν να είναι σε ένα συνέδριο 5000 συνέδρων. Όποιος λοιπόν φοβάται ένα μεγάλο και ανοιχτό δημοκρατικό συνέδριο και πλέον οι μάσκες έπεσαν καθώς φαίνεται πως ετοιμάζονται αυτή τη στιγμή διάφορα σενάρια. Δεν θα νομιμοποιήσουμε αυτή τη διαδικασία με την παρουσία μας στη συνεδρίαση της συγκεκριμένης ΚΕ» τόνισε για την αποχώρηση του ίδιου αλλά και άλλων στελεχών από τη συνεδρίαση.

Στη συνέχεια τόνισε: «Δουλεύουμε, αγωνιζόμαστε μαζί με την οργανωμένη κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ για να έχουμε ένα επιτυχημένο συνέδριο που θα δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις».
Τέλος στο ερώτημα αν τις απαντήσεις θα τις δώσει το συνέδριο ή η προσφυγή στη βάση είπε: «Θα υπάρχει και συνέδριο και εκλογές προέδρου. Αυτό να το έχετε καθαρό στο μυαλό σας».

Related posts

Χατζηβασιλείου: Ζήτημα διεθνές και όχι διμερές η Μονή της Χώρας – Ο Ράμα δεν είναι persona non grata

timesadmin

Σκέρτσος: Παρουσίασε την πλατφόρμα erga.gov.gr – Ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων σε όλη την επικράτεια

protothema.gr

Μητσοτάκης: «Θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις με τον ίδιο ρυθμό»

timesadmin

Κασσελάκης για ομιλία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ: «Κανένα όραμα, καμία έμπνευση, στείρα παροχολογία»

timesadmin

Συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού Ανάπτυξης Ζωής Ράπτη με τον Πρύτανη και τον Αντιπρύτανη του ΕΜΠ

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ: Η «βρώμικη δουλειά» ανταμείβεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

wp-needuser