Η-renault-και-η-προβοκατόρικη-διαφήμιση-κατά-της-tesla
AYTOKINHTO

Η Renault και η προβοκατόρικη διαφήμιση κατά της Tesla

Μια προβοκατόρικη διαφημιστική πινακίδα στους δρόμους της Αγγλίας έχει δημιουργήσει η Renault Μεγάλης Βρετανίας. Το αντικείμενό της είναι το νέο Renault Scenic E-Tech και στο στόχαστρό της έχει μπει η Tesla και το Model Y, το κορυφαίο αυτοκίνητο σε πωλήσεις το 2023

Παρόλα αυτά η διαφήμισή της Renault δεν είναι προβοκατόρικη μόνο γιατί αναφέρει χαρακτηριστικά “Το νέο Renault Scenic φέρνει σε δύσκολη θέση το Tesla Model Y σε τιμή και αυτονομία”, αλλά γιατί είναι έξυπνη διαφήμιση. Αυτό σημαίνει πως όταν περνάει από μπροστά της ένα αυτοκίνητο της Tesla, το μήνυμα αλλάζει και μετατρέπεται σε κάτι άοριστο, όπως “Αυτό είναι κάτι περίεργο”. 

Η διαφημιστική πινακίδα βρίσκεται σε έναν δημοφιλή σταθμό φόρτισης στο Λονδίνο, ο οποίος προσελκύει πολλούς ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ta video που θα προκύψουν από την διαδικασία αυτή θα μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Renault, αλλά και των οδηγών που θα την βλέπουν με στόχο το μήνυμα να είναι προσβάσιμο σε ένα ευρύτερο κοινό.

Η καμπάνια αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη δημιουργική εταιρεία Publicis London, μακροχρόνιο συνεργάτη της Renault UK και ακόμη δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την Tesla, αν και είναι αμφίβολο πως θα ασχοληθεί με το θέμα. 

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο topgeargreece.gr

Related posts

CES 2024: Αυτές είναι οι νέες τεχνολογίες για αυτοκίνητα που θα ξεχωρίσουν

timesadmin

Ελλάδα: Τι ισχύει για την μεταφορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα πλοία

James Rollner

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Πόσα χρόνια αντέχουν οι μπαταρίες

timesadmin

Οι πιο σωστές συμβουλές φόρτισης μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου

protothema.gr

H Seat αλλάζει και δεν θα κατασκευάζει αυτοκίνητα

timesadmin

6 Tesla Model Y κάηκαν πάνω σε οχηματαγωγό-έρευνα για τα αίτια

timesadmin