Η-alfa-romeo-tonale-με-σούπερ-τιμή-και-πιο-ελκυστική-από-ποτέ
AYTOKINHTO

Η Alfa Romeo Tonale με σούπερ τιμή και πιο ελκυστική από ποτέ

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Alfa Romeo προσφέρει την Tonale με ιδιαίτερα δελεαστικούς όρους αποπληρωμής για ιδιώτες αλλά και για επιχειρήσεις καθώς ακόμα και η κορυφαία έκδοση PHEV Q4 έχει μηδενικό φόρο χρήσης.

Top Gear TEAM

H Tonale, το μικρομεσαίο SUV της Alfa Romeo σχεδιαστικό δημιούργημα του Έλληνα Αλέξανδρου Λιώκη, διατίθεται μέσω ενός νέου χρηματοδοτικού προγράμματος όπου στην έκδοση Hybrid Sprint με τους 130 ίππους με δελεαστικούς όρους αποπληρωμής.

Ειδικότερα η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου προσδιορίζεται στα 39.500 ευρώ και μπορεί να αποκτηθεί μέσω χρηματοδότησης με αποπληρωμή έως 36 μήνες και μηνιαία δόση της τάξεως των 295 ευρώ.

Alfa Romeo Tonale

Μετά το πέρας αυτής της περιόδου αποπληρωμής, ο πελάτης μπορεί να μπορεί να αποφασίσει πώς θέλει να προχωρήσει, ανάλογα με το πώς έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του. Μπορεί να εξαγοράσει το αυτοκίνητο, να ενεργοποιήσει νέα χρηματοδότηση ή να το επιστρέψει και να συνεχίσει με μια άλλη Alfa Romeo.

Μαζί με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, η Alfa Romeo επιφυλάσσει και άλλες προσφορές για την Tonale. Για παράδειγμα η υβριδική έκδοση Sprint με τους 160 ίππους δεν έχει έξτρα χρέωση στα μεταλλικά και παστέλ χρώματα – πλην της ιδιαίτερης απόχρωσης του πράσινου. Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης προσδιορίζεται στα 40.500 ευρώ.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 τιμές και εκδόσεις

Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Tonale Sprint περιλαμβάνει εκτός των άλλων, Full LED Matrix προβολείς, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, πλήρως ψηφιοποιημένο πάνελ ενδείξεων και infontainment με πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας.

Επιπροσθέτως προσφέρει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη στο κάθισμα του οδηγού, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αισθητήρα ποιότητας αέρα, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού, ενεργό cruise control, Apple CarPlay/Android Auto και πεντάλ αλουμινίου.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 τιμές και εκδόσεις

Όλα τα μεταλλικά χρώματα αμαξώματος της Tonale προσφέρονται χωρίς έξτρα χρέωση πλην της συγκεκριμένης πράσινης απόχρωσης

Το συνολικό όφελος των Tonale Sprint έχει αποτιμηθεί σε κόστος 3.200 ευρώ. Ακόμα και η πρόταση της κορυφαίας έκδοσης Tonale Plug-in Hybrid με το υβριδικό σύστημα των 280 ίππων (ηλεκτρική αυτονομία έως 82 χλμ.) στο πακέτο εξοπλισμού Sprint φαντάζει ικανοποιητική καθώς έχει ως αφετηρία τα 49.635 ευρώ και δεν επιβαρύνεται με φόρο εταιρικής χρήσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα Tonale υποστηρίζονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 4 ετών (ή 160.000 χλμ.) και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν οδική βοήθεια.

Related posts

Πώς το Land Rover Defender “κανιβαλίζει” τις πωλήσεις του Discovery

timesadmin

Netflix Drive to Survive: Πρώτη γεύση μέσω trailer

timesadmin

Πωλείται το κράνος που έσωσε τη ζωή του Niki Lauda

protothema.gr

Το μεγάλο πρόβλημα της Volkswagen σύμφωνα με την Handelsblatt

James Rollner

Το πιο περίεργο χαρακτηριστικό ασφάλειας στο Volvo EX90

protothema.gr

Δοκιμή Subaru Crosstrek 2.0i e-BOXER: Ένα διακριτικό αγριοκάτσικο

timesadmin