AYTOKINHTO

Η ταινία του Netflix με την πιο αντισυμβατική καταδίωξη

Με τα κινηματογραφικά αυτοκίνητα ξέρεις πόσο μας αρέσει να ασχολούμαστε. Αν πάλι όχι, να δες εδώ και εδώ ή ακόμη και εδώ. Αντιστοίχως, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που παρακολουθεί κινηματογράφο, λατρεύει και μια καλή σκηνή καταδίωξης και στην πιο πρόσφατη ταινία του Netflix, που είναι ήδη νούμερο 1 στη λίστα των δημοφιλών ταινιών της πλατφόρμας, βρήκαμε μια τέτοια σκηνή στην οποία περιλαμβάνονται μάλλον ασυνήθιστα αυτοκίνητα για τέτοια πράγματα.

Πρόκειται φυσικά για το Heart of Stone, που θεωρείται από εκείνους που ασχολούνται με τον κινηματογράφο, όσο εμείς με τα αυτοκίνητα, η προσπάθεια της Gal Gadot να ανακάμψει σε επίπεδο κινηματογραφικής επιτυχίας μετά τις όχι και τόσο διθυραμβικές κριτικές για το Wonder Woman 1984.

Heart of Stone σκηνή καταδίωξης

Η ταινία του Tom Harper κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα και είναι μια περιπέτεια δράσης με την Ισραηλινή πρωταγωνίστρια να υποδύεται μια υπερκατάσκοπο που χακάρει, δέρνει, πυροβολεί και οδηγεί τόσο αποτελεσματικά όσο το έκανε ο James Bond, ο οποίος δεν χάκαρε κιόλας (για να τα λέμε αυτά).

Heart of Stone σκηνή καταδίωξης

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο topgeargreece.gr

Related posts

Τι κάνει η Φινλανδία και μείωσε τους θανάτους από τροχαία 29%

protothema.gr

H Ferrari βρήκε τον άνθρωπο για να μπει στην θάλασσα

timesadmin

Γιατί μπορεί να κλείσει το εργοστάσιο της Ford στη Γερμανία

timesadmin

H πρώτη εμφάνιση της νέας Lancia Ypsilon έκαψε καρδιές

wp-needuser

Toyota: Τι αλλάζει στην παραγωγή ηλεκτρικών και απειλεί πλέον την Tesla

protothema.gr

Θερμικοί κινητήρες χωρίς ρύπους; Οι Ιάπωνες ενώθηκαν και τα κατάφεραν

James Rollner