AYTOKINHTO

Η στιγμή που η μοναδική Ferrari KC23 μπαίνει στην πίστα (video)

Εντυπωσιαστήκατε με τις πρώτες φωτογραφίες και τώρα ήρθε η στιγμή να δείτε αυτήν την μοναδική Ferrari να μπαίνει στην πίστα -και κάποιος να ξεκολλάει το καμουφλάζ

Top Gear TEAM

Ferrari KC23

Μας έφαγε η αναμονή τόσο καιρό να περιμένουμε να δούμε την Ferrari KC23 εν κινήσει. Την είχαμε δει για λίγο σε video από το Goodwood αλλά δεν ήταν αρκετό.

Λογικό, η Ferrari αυτή είναι μία και μοναδική και δημιουργήθηκε κατά παραγγελία πελάτη, ο οποίος ζήτησε στο τμήμα Special Projects της φίρμας να κάνει το καλύτερο του. 

Ferrari KC23

Και το έκανε. Όταν σας παρουσιάσαμε τις φωτογραφίες πριν από μερικές εβδομάδες κάνατε το θέμα viral (σας ευχαριστούμε btw). Και πώς να αντισταθείς στην εικόνα αυτού του εξωπραγματικού αυτοκινήτου; Πόσο δε μάλλον τώρα, που υπάρχει τo επίσημο video της Ferrari που απελευθερώνει αυτό το άγριο άλογο στην πίστα. Ναι, το βλέπουμε εν κινήσει και το ακούμε. 

Ferrari KC23

Όπως θα δείτε μπαίνει στην πίστα με καλουφλάζ, γιατί ο ιδιοκτήτης μάλλον δεν θέλει να δει χτύπημα από κάνα πετραδάκι στην πανάκριβη βαφή της. Μετά παρακολουθούμε πώς αφαιρείται η μεμβράνη του καμουφλάζ -κάτι που ποτέ δεν περιμέναμε ότι μπορεί να ζηλέψουμε ακόμα και όσοι είμαστε λάτρεις του unboxing ακόμα και σε γκάτζετ μερικών ευρώ. Και να, η Ferrari KC23 σε όλο της το μεγαλείο. 

Τι άλλο πρέπει να ξέρεις για την Ferrari KC23

Κάτω από αυτό το κορμί κρύβεται μια αγωνιστική Ferrari 488 GT3 Evo του 2020 και από αυτήν κληρονόμησε την διάταξη, το πλαίσιο και τον V8 twin turbo κινητήρα της.

Ferrari KC23

Το πιο ασυνήθιστο χαρακτηριστικό της είναι η διπλή διαμόρφωσή της. Σε στάση, η διάταξη του αυτοκινήτου αναδεικνύει τις καθαρές, κομψές, ελικοειδείς φόρμες του, αλλά μόλις βγει στην πίστα, η οπτική του στάση κυριαρχείται από τις εντυπωσιακές εισαγωγές αέρα, οι οποίες ανοίγουν αυτόματα, και την επιβλητική πίσω πτέρυγα.

Οι πόρτες-πεταλούδες του KC23 ανοίγουν κάθετα σε μονό μεντεσέ μπροστά, μια αρχιτεκτονική λύση που μοιράζεται με ένα άλλο εμβληματικό supercar, τη LaFerrari. 

Related posts

F1: Πότε ξεκινούν οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων

timesadmin

Ταχεία φόρτιση 800V: Ελλιπές δίκτυο ακόμη και στη Γερμανία

timesadmin

Στην Ελλάδα η Alfa Romeo Junior-οι τιμές του μικρού ιταλικού SUV

wp-needuser

Ecocar Yudo: Ο ανταγωνιστής του ηλεκτρικού Dacia Spring με τιμή στα 20.000+ ευρώ

timesadmin

Το MG ZS ταρακούνησε την Ισπανία με πρωτιά στις πωλήσεις

timesadmin

Παπί γνωστής εταιρείας κοστίζει μόνο 1.750 ευρώ

James Rollner