AYTOKINHTO

Η νέα Ford Mustang, το ηλεκτρονικό χειρόφρενο και 3 ακόμα πράγματα που αξίζει να ξέρεις

Σε περίπτωση που ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν ένα παραδοσιακό pony car, τότε πιθανότατα γνωρίζεις πως οι επιλογές σου τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αρκετά περιορισμένες. Κι αυτά είναι τα άσχημα νέα τα οποία μάντεψε, το επόμενο διάστημα θα γίνουν ακόμη χειρότερα.

Βλέπεις, εμβληματικά μοντέλα της κατηγορίας όπως τα Chevrolet Camaro και Dodge Challenger, το επόμενο διάστημα θα σταματήσουν να κυκλοφορούν καθώς η παραγωγή τους πρόκειται να σταματήσει.

Το μόνο καλό νέο είναι πως η Ford Mustang, επίσης ισχυρός παίκτης στην κατηγορία, θα συνεχίσει να παράγεται. Τουλάχιστον για ένα διάστημα ακόμη. Αυτό λοιπόν είναι μια εξέλιξη που ουσιαστικά σε αφήνει με μία μόνο επιλογή.

Την οποία πάντως, οι μηχανικοί της Ford φροντίζουν να σου κάνουν πιο ελκυστική, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη εκδοχή της για το 2024, που συνοδεύεται από μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά.

Ηλεκτρονικό χειρόφρενο για ατελείωτα drift

Ονειρεύτηκες ποτέ να μπορείς να ντριφτάρεις σαν επαγγελματίας; Στην ανανεωμένη Mustang, ακόμη και οι αρχάριοι αποκτούν δικαίωμα στο ντριφτάρισμα. Η Ford πρόσθεσε ένα ηλεκτρονικό χειρόφρενο drift ως μέρος του προαιρετικού High Performance Package.

Στην περίπτωση αυτή, ένα ηλεκτρονικό χειρόφρένο αντικαθιστά το παραδοσιακό. Απλώς σηκώνεις το φρένο, αυτό μπλοκάρει τους πίσω τροχούς και η πλαγιολίσθηση ξεκινά. Το κατεβάζεις και επιστρέφεις αμέσως στην politically correct πλευρά της οδήγησης.

Διαβάστε την συνέχεια στο topgeargreece.gr

Related posts

Σταματά η παραγωγή συγκεκριμένων ηλεκτρικών μοντέλων σε εργοστάσιο VW

timesadmin

F1 GP Ιαπωνίας: Τρίτο φετινό 1-2 της Red Bull με Verstappen νικητή

James Rollner

Το MG ZS ταρακούνησε την Ισπανία με πρωτιά στις πωλήσεις

timesadmin

Δες την φετινή πρεμιέρα της F1 στα Village Cinemas-Πώς δηλώνεις συμμετοχή

timesadmin

Το ηλεκτρικό Opel Grandland θα έχει 700 χιλιόμετρα αυτονομία

timesadmin

Στην Rolls-Royce Ghost έχει έκλειψη ηλίου κάθε μέρα

timesadmin