Ευάγγελος-Αποστολάκης:-Ξέρετε-κανένα-κόμμα-που-να-μην-έχει-μαύρα;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευάγγελος Αποστολάκης: Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;

Ευάγγελος Αποστολάκης: Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;

Ευάγγελος Αποστολάκης: Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;

Στην παραδοχή ότι «όλα τα κόμματα έχουν μαύρα» προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης, σημειώνοντας ότι «η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός».

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε «μαύρα» στο παρελθόν, για τις σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και για την κριτική που ασκεί ο Χρήστος Σπίρτζης στην ηγεσία του κόμματος.

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε πως «δεν ήρθε το ποσοστό που θα περιμέναμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι ένα κακό ποσοστό δεν είναι όμως ένα ποσοστό για να πετάμε και στα σύννεφα. Σημαίνει ότι κάτι δεν έγινε καλά, κάτι δεν δούλεψε καλά. Δεν δούλεψε ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ καλά ούτε στις τοπικές, ούτε συντονιστικά. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν υπήρχε ένας καλύτερος συντονισμός».

Σε άλλη ερώτηση, εάν πιστεύει ότι υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισαν το κόμμα για να μην ενισχυθεί ο κ. Κασσελάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο… Δεν θέλω να δεχτώ ότι έγινε κάτι τέτοιο, παραείναι χοντρό, ωστόσο, όμως μπορώ να πω ότι δεν βοηθήσανε κάποιοι».

Αναφορικά με τη «ρήξη» Κασσελάκη -Τσίπρα, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι έχει ούτε ο Κασσελάκης τάσεις να επικρίνει τον Τσίπρα ούτε ο Τσίπρας να μειώσει τον Κασσελάκη και οι δύο κινούνται προς την κατεύθυνση να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα. Υπάρχουν σημεία στα οποία δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή είναι ή άσπρο ή μαύρο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις και ενδεχομένως σε αυτά τα σημεία να είναι λίγο διαφορετικές οι θέσεις».

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το αν στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε «μαύρα», ο ίδιος απάντησε: «Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός».

Αναφορικά με τις τοποθετήσεις του Χρήστου Σπίρτζη για τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Τεχνηέντως προσπαθεί να περάσει μια εικόνα ότι υπάρχει θέμα πάλι στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει, δεν αμφισβητείται ο Κασσελάκης. Ο κ. Σπίρζης από την αρχή που ανέλαβε ο Κασσελάκης είναι σε μια θέση τέτοια, παράξενη. Το ότι ο κ. Σπίρτζης παίρνει μια τέτοια θέση δεν σημαίνει ότι αμφισβητείται ο Κασσελάκης».

Σε άλλη ερώτηση, εάν θεωρεί ότι ο κ. Σπίρτζης ξεπερνάει τα όρια όταν λέει ότι ο κ.Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη νίκη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης απάντησε: «Άποψή του είναι, ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψη του, ο ίδιος πρέπει να πει ότι αφού δεν υποστηρίζει τον Πρόεδρο και αφού πιστεύει ότι ο Πρόεδρος δεν μπορεί να οδηγήσει την κατάσταση πουθενά να κάνει κάτι ανάλογο με αυτά που λέει. Εγώ όταν κάπου δεν συμφωνώ και δεν είμαι παράλληλος κάνω και την ανάλογη ενέργεια για να μην εκτίθεμαι. Αν ο κ.Σπίρτζης νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι για τον ίδιο πρέπει να πάρει μια απόφαση, δεν είναι ανάγκη να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να τον διαγράψει. Δεν νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει κανέναν για τις θέσεις του και για τις απόψεις του».

Related posts

Κασσελάκης: Το deal της Attica Bank ζημιώνει το ελληνικό δημόσιο και κερδίζει ο ιδιώτης

wp-needuser

Χριστοδουλίδης: Ένδειξη αδυναμίας οι απειλές Ερντογάν – Δεν του χαρίζουμε σπιθαμή γης

James Rollner

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – Τσούνης: Η Ελλάδα φυλά τα σύνορα του ΝΑΤΟ, σημαντικό να εκμοντερνίσουμε τον εξοπλισμό της

timesadmin

Βασίλης Οικονόμου: Απομάκρυνε τον διευθυντή του γραφείου του έπειτα από δημοσιεύματα για εμπλοκή του σε κύκλωμα trafficking

James Rollner

ΣΥΡΙΖΑ: Το «τρολ» Πεν Νταλαούρα στηρίζει Κασσελάκη μετά την επιστολή 87 βουλευτών και στελεχών του κόμματος

protothema.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να βγει από τον γυάλινο πύργο του Μαξίμου

James Rollner