Ετοιμάζεται-ήδη-σίκουελ-του-‘Ατίθασου-Ρομπότ’
ΣΙΝΕΜΑ

Ετοιμάζεται ήδη σίκουελ του ‘Ατίθασου Ρομπότ’

Ετοιμάζεται ήδη σίκουελ του “Ατίθασου Ρομπότ”

Το μεγάλο σουξέ κινουμένων σχεδίων της DreamWorks πρόκειται να αποκτήσει συνέχεια.

Το Ατίθασο Ρομπότ

Σε μια εμπορικά χρυσή χρονιά για τα animation, το πιο πρόσφατο σουξέ ακούει στο όνομα “Ατίθασο Ρομπότ” και έρχεται από το στούντιο της DreamWorks.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων εκτός από διθυραμβικές κριτικές ξεπέρασε τα 100 εκατομμυρια δολάρια στο αμερικάνικο box office, με αποτέλεσμα η εταιρία να δώσει… νομοτελειακά το “πράσινο φως” σε ένα σίκουελ. Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο Deadline ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Κρις Σάντερς που βάσισε το “Ατίθασο Ρομπότ” στο μπεστ σέλερ “Wild Robot” (Πίτερ Μπράουν), του οποίου ο δεύτερος τόμος τιτλοφορείται “The Wild Robot Escapes”.

Θυμίζουμε πως το “Ατίθασο Ρομπότ” αποτελεί μια επική περιπέτεια με κεντρική ηρωίδα τη Ρόζι, ένα ανδροειδές που ναυαγεί σε ένα ακατοίκητο νησί. Ξαφνικά, πρέπει όχι μόνο να προσαρμοστεί στις αφιλόξενες συνθήκες που το περιμένουν εκεί, αλλά και να χτίσει σχέσεις με τα ζώα του νησιού, με αποτέλεσμα να πάρει υπό την προστασία του ένα ορφανό χηνόπουλο. Στην πρωτότυπη εκδοχή του “Ατίθασου Ρομπότ”, τις φωνές τους χαρίζουν διάσημοι ηθοποιοί όπως η οσκαρική Λουπίτα Νιόνγκο (“12 Χρόνια Σκλάβος”), ο Πέδρο Πασκάλ (“The Mandalorian”), η βραβευμένη με Έμι Κάθριν Ο’Χαρα και ο βετεράνος Μπιλ Νάι (“Αισθάνομαι Ζωντανός”). Στην κριτική του “α” γράφτηκε σχετικά: “Περιπέτεια επιβίωσης με ετοιμοπαράδοτα μαθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, τα οποία όμως ξεπηδούν μέσα από ένα εμπνευσμένο, χιουμοριστικό σενάριο με αξιολάτρευτους χαρακτήρες”.

Το “Ατίθασο Ρομπότ” παίζεται από τις 11/10 στους ελληνικούς κινηματογράφους. Δείτε το πρόγραμμα προβολών.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Ατίθασο Ρομπότ

Το Ατίθασο Ρομπότ

Μετά από ένα ναυάγιο, ένα ρομπότ ξεβράζεται σε ένα ακατοίκητο νησί. Προσπαθώντας να προσαρμοστεί στο αφιλόξενο περιβάλλον, αρχίζει να δημιουργεί σχέσεις με τα ζώα της περιοχής, ενώ γίνεται η θετή μητέρα μιας νεογέννητης ορφανής χήνας.

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Όλες οι ελληνικές ταινίες που θα δούμε στο 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Related posts

Παιχνίδια και σινεμά ‘συναντιούνται’ σε ένα ξεχωριστό εργαστήριο στη Σαντορίνη

timesadmin

Ο εχθρός δίπλα μου

timesadmin

Στις 26 Μαρτίου 2024: Ημέρα γιορτής για το ελληνικό σινεμά

timesadmin

‘Joker: Τρέλα για Δύο’: Η ιστορία ενός αναπάντεχου σίκουελ

James Rollner

Η ΕΣΠΕΚ για την απόπειρα λογοκρισίας της αφίσας του ντοκιμαντέρ ‘Αδέσποτα Κορμιά’

timesadmin

Από την πλατεία Γλυκών Νερών ξεκινούν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου οι Βραδιές Θερινού Σινεμά – Αναλυτικό πρόγραμμα

wp-needuser