ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα: Η Γενί Σαφάκ επικαλείται το protothema.gr για τη δήθεν υπόκλιση Γεραπετρίτη

Επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα: Η Γενί Σαφάκ επικαλείται το thetimes|-.gr για τη δήθεν υπόκλιση Γεραπετρίτη

«Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών που έσκυψε το κεφάλι του εις ένδειξη σεβασμού προς τον Ερντογάν έγινε στόχος στη χώρα του» γράφει η τουρκική εφημερίδα – Αναφέρει ότι στα ελληνικά ΜΜΕ η κίνηση θεωρήθηκε ως «πλήρης υποταγή»

gerapetritis_erdog

Στο θέμα της δήθεν υπόκλισης του Γιώργου Γεραπετρίτη στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρεται σε δημοσίευμά της η Yeni Safak, που επικαλείται ως πηγή το thetimes|-.gr

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ο τρόπος με τον οποίο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης υποδέχθηκε τον Ερντογάν προκάλεσε διάφορες συζητήσεις. Ο χαιρετισμός του Έλληνα υπουργού προς τον Ερντογάν, που έσκυψε το κεφάλι ερμηνεύτηκε από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ως «πλήρης παράδοση στον Ερντογάν».

«Πριν από τις συνομιλίες, η συμπεριφορά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη να σκύψει το κεφάλι του εις ένδειξη σεβασμού, (…) μπέρδεψε την Ελλάδα».

yeni_er

«Σύμφωνα με την ελληνική ειδησεογραφική ιστοσελίδα thetimes|– η συμπεριφορά του Γεραπετρίτη ερμηνεύτηκε ως «πράξη παράδοσης στον Ερντογάν». Ωστόσο, ο ιστότοπος φιλοξενεί και φωτογραφία του δημοσιεύματος του thetimes|-.gr στο οποίο συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών διευκρινίζουν ότι επρόκειτο για μία κίνηση αβροφροσύνης. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Related posts

Σακελλαροπούλου για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού: «Σήμερα θρηνούμε ένα ακόμη θύμα της οπαδικής βίας»

timesadmin

Μπακογιάνης κατά Δούκα: Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης

wp-needuser

Conference League: Επίδειξη λαϊκισμού από Κασσελάκη για την προτεραιότητα των VIP στον Ευαγγελισμό – Άδωνις: Υποχρεωτική με όλες τις κυβερνήσεις

timesadmin

Γεραπετρίτης: Απογοητευτική η μετατροπή σε τζαμί της Μονής της Χώρας

timesadmin

Κασσελάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά την πρόταση μομφής – «Θα λογοδοτήσω στον λαό του ΣΥΡΙΖΑ»

James Rollner

Ο Μητσοτάκης είδε τον Ιερώνυμο – Έκτακτη σύγκληση της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιανουαρίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

timesadmin