Ελένη-Ψυχούλη:-Ο-ιδανικός-σύντροφος-για-εμένα-είναι-ο-αόρατος
LIFESTYLE

Ελένη Ψυχούλη: Ο ιδανικός σύντροφος για εμένα είναι ο αόρατος

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, τις εκπομπές μαγειρικής αλλά και τον έρωτα, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Buongiorno».

Στην αρχή, ανέφερε: «Παρακολουθώ λιγότερο τηλεόραση, δεν μπορώ να σταθώ κάπου. Οπού δω φαγητό… και ειδήσεις θα δω, αλλά προτιμώ να δω ένα φαγητό από έναν βομβαρδισμό. Είναι η χαρά της ζωής το φαγητό, είναι ψευδαίσθηση ότι όλα πάνε καλά».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την εκπομπή μαγειρικής, με τον Εκτορα Μποτρίνι και τον Μάρκο Σεφερλή, απάντησε: «Η εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι και του Μάρκου Σεφερλή είναι ένα στυλ που δεν με τραβάει, προτιμώ να δω κάτι άλλο. Νομίζω ότι δεν έχει σχέση με τη μαγειρική και τα φαγητά δεν είναι αυτό που μου περιγράφουν, μου κάνει λίγο ψεύτικο».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4ssgrq2rmzd)

Σχετικά με το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας που κέρδισε μέσω της τηλεόρασης, η σεφ είπε: «Όταν είσαι μάνα και έχεις παιδί δεν μπορείς να ξιπαστείς, γιατί από το παιδί σου έχεις φάει πολλές σφαλιάρες για να έρθεις στα ίσια σου ότι είσαι ένα μικρό τίποτα. Από την άλλη και η δημοσιότητα στην Ελλάδα, ξέρεις, είναι λίγο σε πολλά εισαγωγικά, διότι λεφτά δεν υπάρχουν, οπότε όταν δε συνάδει η αναγνωρισιμότητα και με τα λεφτά, κάτι τρέχει στα γύφτικα που λέμε, δηλαδή, δεν σου αλλάζει τίποτα η ζωή από τη στιγμή που θα πρέπει ο ίδιος να παίρνεις την σκούπα και να σφουγγαρίζεις τι θα σου κάνει η αναγνωρισιμότητα ας πούμε. Η σταρ δεν θα σε κάνει».

Και πρόσθεσε: «Τώρα είμαι παιδί του γιου μου. Μέσα από αυτόν μαθαίνω τις νέες εποχές, τις νέες τάσεις, τις τεχνολογίες που αλλάζουν, τα μυαλά του κόσμου που αλλάζουν, των νέων ανθρώπων».

Σε ερώτηση για τα βιολογικά και κοινωνικά φύλα, η σεφ σχολίασε: «Στην αρχή με ξένιζε λίγο, τι βγαίνουν τώρα και μιλάνε; Ίσως να είναι τώρα η στιγμή. Ακόμα και για εμάς τους μεγαλύτερρους που έχουμε κατασταλάξει στο φύλο μας, εγώ πιστεύω ότι και αυτό που συμβαίνει μας κάνει να σκεφτόμαστε “όντως, είμαστε το φύλο που μας επέλεξαν;”. Μήπως πρέπει και εμείς να ψαχτούμε καλύτερα;».

Επίσης, μοιράστηκε την εμπειρία της για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί η ίδια: «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου. Τι να κάνω; Όλοι νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να σε θάβουν να σε κρίνουν. Tι να πω… Eμένα μου αρέσει να είμαι αδύνατη, αλλά όντως έχω κάνει κάποιες υπερβολές και έχω υπάρξει πάρα πολύ αδύνατη όπως έχω υπάρξει και χοντρή. Tι είναι τα κιλά; Σαν τα μαλλιά είναι, τα αλλάζουμε».

Για το πώς θα χαρακτήριζε τον εαυτό της, η Ελένη Ψυχούλη σημείωσε: «Είμαι αυθόρμητη σε βαθμό κακουργήματος, βιαστική και ανυπόμονη. Μην ξεχνάς ότι εγώ πέρυσι είδα τον θάνατό μου με τις πλημμύρες. Δεν το έχω ξεπεράσει δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα είμαστε το ίδιο κατεστραμμένοι αλλά είναι κι αυτό ένα μάθημα. Δεν υπάρχουν σταθερές, δεν υπάρχει ούτε το σπίτι σου αυτό που μας είχανε μάθει, τι είναι το σπίτι σου, η ασφάλεια ένα κεραμίδι έλεγαν πάνω απ’ το κεφάλι σου, εμείς είδαμε ότι ούτε αυτό φτάνει».

Όσον αφορά στο θέμα του έρωτα, η Ελένη Ψυχούλη εξομολογήθηκε: «Ο έρωτας και συντροφικότητα δεν παίζει κανέναν ρόλο στη ζωή μου, απολύτως κανέναν, ξέρεις αν επιλέξεις να μην κοιτάς, δεν κοιτάς».

Ενώ, για τα ιδανικά χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο σύντροφός της, η Ελένη Ψυχούλη απάντησε χιουμοριστικά: «Να… είναι αόρατος, να μην έχω».

Ειδήσεις σήμερα:

Επανέρχεται ο Δακτύλιος – Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, πώς εκδίδεται η άδεια εισόδου

Τυφώνας Milton: Ελληνίδα επιστήμονας στις ΗΠΑ μιλά για τις απειλές των συνωμοσιολόγων – «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Diddy: Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν 100 συσκευές με αποδεικτικό υλικό εναντίον του ράπερ

Related posts

Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: «Ο Καρράς μου είχε πει ότι ξέφυγε το κακό και τον χτύπησε στα κόκαλα»

timesadmin

Survivor 2024: Ελεύθερη υπό όρους η Γεσθημανή Κουτούζογλου – Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

timesadmin

Η Realnews αυτής της Κυριακής

James Rollner

Χρήστος Χολίδης: Σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του, Κατερίνα Γκιουζέλη

wp-needuser

Ετοιμαστείτε! Από αυτό το ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα φάμε κουφέτα

timesadmin

Καρέζη: Η «άγνωστη» ξαδέλφη της που είχε παίξει στο Λατέρνα, φτώχεια & φιλότιμο

timesadmin