Ελένη-Χατζίδου-για-Κατερίνα-Καινούργιου:-Άφησε-για-τη-Δανάη-Μπάρκα-μία-μπηχτούλα
LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: Άφησε για τη Δανάη Μπάρκα μία μπηχτούλα

Η Ελένη Χατζίδου συζήτησε το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου με τους συνεργάτες της για τις αλλαγές στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου, όπως και στη Δανάη Μπάρκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου είπε: «Για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο η χημεία ήταν το θέμα τους. Από ένα σημείο και μετά δημιουργούνταν νεύρα. Αφού το βλέπαμε κι εμείς και λέγαμε “όντως αυτό το πράγμα υπάρχει;”. Κάποια στιγμή είχε ξεφύγει η κατάσταση γιατί όλοι μπορεί να έχουμε νεύρα με κάτι και κρατιόμαστε στο break για να το λύσουμε. Από ένα σημείο και μετά, όλο αυτό μεταφερόταν στον τηλεθεατή».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d222ka07xa9d)

Η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε στην πορεία: «Με τη Δανάη Μπάρκα καταλαβαίνω ότι θέλει να λύσει όλο αυτό το θέμα αλλά άφησε και την μπηχτούλα ότι ‘δεν το έκανα εγώ δημόσια’. Βέβαια, από την άλλη, ούτε η Δανάη Μπάρκα μπορεί να φανταζόταν όλο αυτό, γιατί το βίντεο τραβήχτηκε από κινητό» αναφερόμενη στο γεγονός ότι η Δανάη Μπάρκα εθεάθη πριν καιρό να φιλάει στο στόμα, τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου.

Στις δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου είπε για τη Δανάη Μπάρκα: «Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, άλλοι το έκαναν με τις πράξεις τους».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d22235ppbebd)

Ειδήσεις σήμερα

«Φέρει κατάγματα, εκχυμώσεις και αίματα» – Η αναφορά-σοκ του γιατρού για τα τραύματα που προκάλεσε ο ποινικολόγος στη σύζυγό του

Δύσκολες στιγμές για τη Λένα Μαντά: Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της

Βίντεο: Πελάτης πέταξε καφέ σε εργαζόμενη επειδή του φάνηκε ακριβός και εκείνη του έσπασε το παρμπρίζ με σφυρί

Related posts

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία χαστουκίζει τον Γρηγόρη

timesadmin

Emily in Paris: Όσα πρέπει να ξέρετε για την τέταρτη σεζόν – Οι πρώτες φωτογραφίες

timesadmin

Γενέθλια για την Οικονομάκου! Η ηλικία, το τρυφερό μήνυμα του Μιχόπουλου & οι ευχές των celebrities

protothema.gr

Survivor 2024 – Spoiler 12/6: Η στάση της Δώρας δεν περνάει απαρατήρητη από την Κατερίνα – «Το θεωρώ λίγο υπερβολικό όλο αυτό»

wp-needuser

Μαρία Κωνσταντάκη: Κι όμως αποκάλυψε την ηλικία της και τις αισθητικές επεμβάσεις

timesadmin

MasterChef 2024: Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί κι οι ολοκαίνουριες μπριγάδες – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin