LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Οι πιο αστείες τηλεοπτικές στιγμές της μέσα στη χρονιά

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη χρονιά που φεύγει, μας χάρισε μοναδικά, απολαυστικά στιγμιότυπα μέσα από την εκπομπή της στον Mega!

H παρουσιάστρια δεν προέβη μόνο σε αποκαλύψεις για την καθημερινότητά της, τα παιδιά της, τα ταξίδια με τον Μάκη, αλλά είχε και αστείες στιγμές και ας θυμηθούμε κάποιες.

Μία αστεία στιγμή ήταν όταν «χάθηκε» το ακουστικό της μέσα στα μαλλιά της και προσπαθούσε να το βρει και να το βάλει στο αφτί της. Προσπαθούσε να βρει το ακουστικό να το βάλει στο αυτί της αλλά εκείνο μπλέχτηκε ανάμεσα στα μαλλιά της και άρχισε να τα τραβά.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Να πω μια γλυκιά καλησπέρα. Καλέ πού είναι αυτό το πράγμα που έχει χαθεί μέσα στα μαλλιά μου;

eleni88.jpg

ΝΑ το! Ήθελα να το βάλω για να τους ακούω. Τι σας έλεγα; Έβλεπα κι εγώ το δελτίο όπως όλοι και περίμενα την ώρα που θα βγω. Η επικαιρότητα τρέχει και θα διακόψουμε αν χρειαστεί λόγω της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν».

Η Ελένη, όπως είναι γνωστό έκανε δίαιτα τις μέρες πριν τις γιορτές και κατά τη διάρκεια της δίαιτας, είπε τις ατάκες στην εκπομπή της και γελούσε μόνη της, όπως: «Τρώω τις μέρες, γιατί δεν τρώω» και είχε τονίσει: «Πού θα βγει αυτή η ιστορία, δεν ξέρω…» και έπιανε την κοιλιά της.

Μία άλλη απολαυστική στιγμή ήταν όταν είχε καλεσμένη την Βάσια Παναγοπούλου και της έδειξε φωτογραφία με τον μεγάλο της γιο και εκείνη “τρελάθηκε” και αναφώνησε: «Μου θυμίζει τον Άγγελό μου, μη σου πω και τον πρώην» και ξέσπασε σε γέλια.

Μία αστεία στιγμή ήταν όταν είχε πάει καλεσμένος ο Χρήστος Λούλης και τον ρώτησε σε τι φάση τον βρίσκει και εκείνος αυθόρμητα και ειλικρινέστατα της απάντησε: «Ωραία σας πειράζει να ξαπλάρω λίγο. Είμαι κουρασμένος τώρα, τρέχω από το πρωί». Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε πού ήταν, ο ηθοποιός της απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ: «Τι θες; Λογαριασμό θα σου σώσω» και με την ατάκα του αυτή έλιωσε στο γέλιο η Ελένη.

Όταν η Ελένη μπήκε με διάθεση «Mambo» και δεν σταματούσε…

Μπέρδεψε τον φόβο με τον… φόνο και επειδή έκανε αυτό το σαρδάμ, αναφώνησε: «Δεν αντέχω άλλο πάλι θα μου δείχνετε βίντεο από το Luben»

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την επική γκάφα της, όταν αντί να πει το φούρνο, είπε σκύλο…

«Για να μη χάνουμε χρόνο ξαναλέμε ότι στους 200 βαθμούς έχουμε προθερμάνει τον σκύλο… τον…. δεν ξέρω τι λέω», είπε αντιλαμβανόμενη το σαρδάμ της αφού αντί για «φούρνο» είπε «σκύλο».

Η Ελένη Μενεγάκη την ώρα που μιλούσε για τα κιλά της και ότι αντιλαμβάνεται ότι έχει πάρει βάρος όταν μετά δυσκολίας κλείνει το τζιν της… την ώρα λοιπόν που το έλεγε, έσπασε το φερμουάρ της στον αέρα της εκπομπής και… ξέσπασε σε γέλια δείχνοντάς το.

Μία ακόμα αστεία στιγμή που δεν θα ξεχάσουμε ήταν όταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε πει στην παρουσιάστρια: «όταν μου το είχες πει μου είχε φανεί φοβερά ρηξικέλευθο αυτό…» με την Ελένη να της απαντά για τη λέξη που χρησιμοποίησε: « πώς το είπες αυτό; εσύ που έχεις το Cambridge» κάνοντας τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια.

Θυμάστε το επικό «ατύχημα» που είχε και παραμιλούσε on air;

Η παρουσιάστρια μπαίνοντας στο πλατό για να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, κατάλαβε πως η φόδρα της είχε ανέβει πολύ ψηλά και… προσπάθησε να την κατεβάσει.

Κατέβαζε τη φόδρα, περπατούσε και… παραμιλούσε.

Η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούσε να βρει τη φόδρα της, αλλά μάταια…

Κατέβαζε την φόδρα της, περπατούσε προκειμένου να πάει στην κουζίνα και έλεγε: «Η φόδρα μου! Καλέ πού πήγε η φόδρα μου; Πού πήγε η φόδρα μου, δεν ξέρω».

Τελικά στον αέρα της εκπομπής βρέθηκε η φόδρα και οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια!

Related posts

Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Ο σπαραγμός της μάνας της στο τελευταίο “αντίο”

timesadmin

Μαριάντα Πιερίδη για Νίκο Οικονομόπουλο: Ήταν μια ευαίσθητη στιγμή του, δεν το έκανε για να διχάσει

timesadmin

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Στέφανο Κασσελάκη: «Θεωρήσαμε όλοι ότι είναι μια γραφική περίπτωση γιατί έκανε πράγματα στα όρια της φαιδρότητας πολιτικά»

wp-needuser

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αντίδρασή του για την αποκαλυπτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

timesadmin

Survivor 2024 – Spoiler 9/5: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

wp-needuser

Χάρι Πότερ: Η τηλεοπτική σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2026

timesadmin